EU d’Algemesí reclama ajornar el pagament dels tributs locals

0
419

Una ciutat amb prop de 3.500 persones aturades, moltes d’elles ja sense cap tipus de cobertura i amb poques possibilitats de trobar feina, fa necessari que l’ajuntament facilite la recaptació sense que l’aplaçament o la fragmentació del pagament dels tributs locals suposa un recàrrec ni es tinguen que pagar interessos.

Pere Blanco, portaveu del grup municipal opina ’que front a la situació de veritable dificultat que estant vivent moltes famílies de la nostra població, l’Ajuntament deu mostrar la seua sensibilitat, per axó hem proposat que la fragmentació o aplaçament no tinguen ni recàrrec ni sols és cobren interessos a les persones que ho sol·liciten’.
Esquerra Unida sensibilitzada amb aquesta problemàtica i davant els suggeriment de nombroses persones ha decidit presentar aquesta moció per pal·liar la difícil situació que esta travessant la nostra societat.
Per altra part també opina el portaveu de la formació política, que tot i la baixada de l’IBI del 0.92 al 0.88 quasi no tindrà repercussió, ja que al mateix temps s’ha prod

Pere Blanco

uït un augment en els valors cadastral amb la seua revisió.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here