L’Alzira perd el tren de 2ª B en l’últim suspir de la prórroga davant el San Roque (1-2)

0
343
Ponz i Pérez màxims responsables dels èxists blaugranes

L’afició va estar de 10
Albentosa ha fet la treta d’honor

Un gol de Mustafá en el últim minut de la prórroga ha deixat, novament, la UD Alzira a la vorera de l’ascens a 2ª B.

El conjunt blaugrana ha patit molt durant l’últim quart d’hora de l’encontre i els 30 minuts de la prórroga en ser expulsat Valiente en la jugada del primer gol visitant. A més el centrecampista Gabri es resentia de la lesió i deixava al conjunt de la Ribera amb prácticmanet 9 jugadores durant la última mitja hora.

La UD Alzira s’avançà en el marcador en el minut 21 mitjançant un gol de Gabri que rematà a la xarxa  una falta botada per Óscar Prats davant el deliri de l’afició..

Peró en el minut 76 un penal assenyalat per l’àbitre contra el conjunt local era transformat per Selu deixant empatat el partit i l’eliminatória. En eixa fatídica jugada era expulsat el capital alzireny Valiente.

En el últim minut de l’encontre Rafa Gimeno ha tingut l’ascens en la seua cama esquerra peró ha estabellat el baló en el travesser.

Per tant la UD Alzira jugà els 30 minuts de la prórroga molt mermat en tindre un jugador menys.

El conjunt blugrana havia controlat l’encontre fins el minut 76 davant un San Roque que apenes havia creat perill en la meta de Flor. El poblat centre del camp dels alumnes de Dani Ponz s’imposava als mitgcampistes visitants que els costava deu i ajuda superar eixa línia.

Per el penal i l’expulsió de Valiente foroen determinants perquè l’equip de Lepe passara a dominar clarament l’encontre durant el darrer quart d’hora del partit i també al llarg de la prórroga, en la que els alzirenys es defensaven amb ungles i dents per arribar als penals.

Gabri s’ha resentit de la lesió en la primera part de la prórroga encara que va continuar en el camp, més problemes per a Dani Ponz que amb, prácticament, 9 jugadors, va afrontar el últims minuts de la decissiva eliminatòria.

Però en els temps afegit de la segona part de prórroga (dos fatídics minuts), el millor jugador sobre el campe el magrebí Mustafá sortejà varios defensaors blaugranes i el seu potent xut va superar a Vicent Flor. No ha hagué temps per a més, només trajure del centre del camp el col.legiat murcià xiulava la fí del somni alzireny-blaugrana. El públic, que va estar de 10 es quedà inicialmet mut en veure que, per segon any consecutiu s’havia escapat l’ascens en l’últim suspir, no tardà en reaccionar i ovacionà de valent els jugadors que amb llàgrimes als ulls, tornaren els aplaudiments.

Alineacions.- 

UD Alzira;Flor Miguel Ángel, Óscar Prats, Rafa Gimeno, Onrubia, Valiente, Fabassou, Gabri, David López (Palomares m.80), Juanan (Mallol m.66) i Clausi  (Adolfo m.71).

San Roque: Josemi; David Llanos (Fran Lepe, 74′), Juanma (Rubio, 80′), Manu, Ramírez; Germán, Jorge; Mustafá, Selu, Juan Gómez (Suanes, 65′) i Tano

Gols.-

1-0 m.21, Gabri. 1-1 m.76, Selu(penal). 1-2 m.122, Mustafá

Árbitre: El col.legiat murcià, Salvador Lax Franco. Amonestà als jugadors locals, Miguel Ángel,  Juanan i Onrubia. I als visitants David Llanos i Mustafá. Valiente va ser expulsat, per doble amonestació en la jugada del penal en el minut 76. La falta l’havia comesa Onrubia però l’àrbitre es va equivocar.

El jugador d’Alzira que milita en les files de l’Èibar, Raúl Albentosa, i que també va jugar en el San Roque, ha fet la treta d’honor al Suñer Picó davant més de 3.000 espectadors. L’exguardameta del València i del Sevilla, Andreu Palop va presenciar l’encontre, així com l’alcalde de Lepe i el primer tinent alcalde d’Alzira, José Luis Palacios.

Valiente, capità de la UD Alzira 

“No ha pogut ser, el futbol ha estat en contra de nosaltres”

Vos ha faltat un poque de xispa al final?

“Alfinal amb ú menys, Gabri, que venia d’una lesió, practicament estavem jugant amb dos homes menys, pero al final en la en la prorroga, hem acusat el cansament.

 

José Andrés Hernández, Regidor d’Esports

“La veritat es que hem sab molt de mal haber sigut haber sigut d’eixa manera, en l’últim minut.  Peró, hi ha que estar orgullosíssim , perquè tenim uns jugadors que se’l mereixien, i continuarem lluitant la pròxima temporada.”

 

José Luis Palacios, Primer tinent alcalde

“Com dia Boskov, el futbol es futbol, i estes coses son aixina, i sobretot se qte queda un sabor un poc agredolç, quan veus que ha sigut en el minut cent vint i tants minuts, on estaven tots pensant en el penal. Crec que hi ha que felicitar, no sols a tota l’afició, sinó felicitar els jugadors, que amb un menys, han aguantat la majoria del partit, han arribat a la tercera ronda, han donat este plaer a la nostra afició i a la nostra ciutat, i cal felicitar-los i esperar a la temporada pròxima.»

 

Alejandro Ceballos, entrenador del San Roque, de Lepe

¿Habéis conseguido vuestro sueño al final, no?

“La verdad es que felicito también al Alzira, porque ha sido un digno luchador hasta el último minuto, y hemos tenido la fortuna, que en futbol hay que contar con ella. Ha estado el partido muy igualado, y ambos nos lo merecíamos, pero se tenía que quedar alguien. He felicitado a su técnico, y a sus jugadores, porque son tan campeones, como nosotros.”

Alejandro, veo un poco de modestia  en su contestación, porque en la prórroga, les habéis pasado por encima.

“Les hemos pasado por encima, porque teníamos un jugador mas que ellos, hay que tener razonamiento, en la expulsión y el penalti, ellos han perdido fuelle, y han buscado un futbol muy directo, sin oportunidades, y nosotros

Si hemos tenido oportunidades, pero en el futbol no se sabe cuándo entra el balón, ha entrado en el último segundo. Quizá en el cómputo de los 180 minutos, mas la prórroga, quizás hemos tenido mas ocasiones de gol, y un poquito ha sido la diferencia, en ambos partidos.”

 

Juan Manuel González, alcalde de Lepe

Se habrá llevado el pueblo de Lepe, una gran alegría, Juan Manuel?

“Por supuesto que si. Después de una larga temporada de sufrimiento, porque el futbol en estas categorías, es mas de sufrimiento  que alegría, pues hoy, todos nos hemos llevado una satisfacción enorme. El pueblo de Lepe tiene que estar hoy satisfecho de su equipo y del equipo técnico, y de su hinchada aquí, que aun la tenemos ahí celebrándolo.

 

Roda de Premsa

Javier Pérez:»Una temporada espectacular» 

“Teníem un rival molt fort, hem donat la cara, hem eixit derrotats, però tenim que lenantar el cap, i aprendre d’estes derrotes, ser mes forts, i a continuar treballant, i a veure si en la primera i la segona ocasió, no ho hem aconseguit, i veuràs si ho aconseguim a la tercera.»

«Eixim amb el cap molt alt, molt mes fort de com havia entrat,  i açò ens ensenya per a aprendre, agafar forces, il·lusió, i espere que l’any que ve podem disfrutar de veure partits com el que hem viscut hui»

«La plantilla ha fet una temporada espectacular, són bons companys, grans persones, i futbolistes impressionants. Cal felicitar-los i eixir de l’estadi amb el cap ben alt. Si en la pretemporada i temporada hem estat units, hy estarem mes units que nunca. Anem a sopar esta nit tots junts, i a partir de matí, començar a treballar per a la temporada que ve.»

«Hi ha equips amb pressupostos molt mes alts que el nostre, i no han estat jugant partits tan bonics, com ho hem estat vivint nosaltres esta vesprada. Per això als chaves, cal felicitar-los, perquè han donat la cara, s’han buidat en el camp, l’afició ha sigut impressionant, i al míster que no he pogut parlar amb ell, li va enviar un abraç molt fort, perquè sé que ho viu, ho patix, i és una gran persona.Quiero felicitar també als mitjans de comunicació, perquè heu estat seguint al llarg de la temporada, i informant tota l’afició.»

 

Dani Ponz: «El destí no podia ser més cruel»

“En primer lloc, paraules d’agraïment cap als meus jugadors, i als companys del cos tècnic, que gràcies a ells i a la junta directiva, m’han ajudat, i hem remat en la mateixa direcció, per a estar ací un any mes. Jo pensava que desperquè de l’any passat, el destí no podria ser mes cruel, i la veritat és que mai cal subestimar estes ocasions. La crueltat de hui, no sabria com catalogar-ho, perquè m’ha paregut exagerat, perquè l’únic tir a porteria ha sigut el penal. La veritat és que Gabri havia baixat un poc, i estava a punt de canviar-lo, però estàvem tenint les ocasions mes clares nosaltres, perquè estàvem arribant amb mes perill. Ve la jugada del penal, expulsa a què no l’ha comés, perquè s’ha equivocat, s’ha precipitat, ha volgut rectificar, i ha dit que ha sigut per protestar, quan no és cert. Amb un jugador menys, contra un equip com el de Lepe, tan bo, i damunt amb això de Gabri, que no tènia que haver-ho jugat tot, però ha vingut, perquè haguera de jugar-ho tot. Pense que tots els meus jugadors, l’afició i els que estem ací, crec que eixe castic tan roín, no el mereixíem.»

«Com a persones se’ns ha tractat genial, els jugadors han sigut esponges, amb ganes de treballar , i l’afició sempre ha estat del nostre costat, no recorde dia, que no haja sigut així, i en els moments mes difícils de hui, han estat espentant les cames dels jugadors que estaven molt fatigats, i en eixe sentit som unes persones molt previligiadas per a poder viure esto.Eso no lleva per a dir, que el partit d’allí, teníem el partit controlat, i no ho vam tindre tindre.»

A l’afició

«El sentiment que hem mogut ací a Alzira ha sigut enorme, i ha sigut un sentiment guanyat des de la humilitat, amb xavals jóvens, que han jugat amb el cor, i això ha connectat amb la gent. La veritat, com a portaveu de tots els que estem ací, satisfets i orgullosos d’haver tingut la fortuna i el previlegio d’haver tingut eixe suport, i animar perquè açò siga el brot verd mes gran que l’any passat, perquè l’Alzira continue creixent en potència i mejorando.»

 

Va acabar dient, que agraia a tot l’equip técnic, la fidelitat, el respet i l’amor que han treball amb ells, i el seu ascens a nivell sentimntal que ha tingut amb ells.

Xavier Espanya / Eduardo Sala

Riberaexpress

Fotos: Antonio Manuel Hernández

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here