Javier Pérez president UD Alzira: «Serà molt difícil però estic convençut que pujarem»

0
345
Fabassou aplaudint a l’afició

Jugadors i aficionats són enguany una pinya
El president del club amb el de la penya Gent Blaugrana

La motivació i la mentalització dels jugadors i cos tècnic, l’afició «més volcada que mai» i una directiva il.lusionada constitueixen els ingredients ideals d’un menú amb sabor a 2ª B.

La unió fa la força

Esta comunió a tres bandes li fan ser optimista al president de la UD Alzira, Javier Pérez, que en les mateixes instal.lacions del Suñer Picó, on demà es dictarà el verdicte final, assegurava a Riberaexpress, «serà molt difícil però estic convençut que aconseguirem l’ascens».

Pérez és així d’optimista perquè «la plantilla, el cos tècnic i l’afició formen una pinya, fins i tot l’alcaldessa m’ha dit que enguany hem de pujar de categoria».

Reducció del deute

Des del punt de vista econòmic enguany és més factible que la temporada passada perquè el club ha reduït el dèficit «en uns 70.000 euros» durant el mandat de l’actual directiva. «Tots els pagaments estan al dia, amb Hisenda, la Seguretat Social i els jugadors» assegura el màxim dirigent blaugrana que a més ha saldat el deute que arrossefava el club amb les plantilles de fa quatre i cinc temporades, només queda per pagar als jugadors de fa tres temporades».

Javier Pérez ha multiplicat esta setmana les reunions amb empresaris locals per tal de reunir un pressupost total d’uns 210.000 euros. Aixó significaria un increment superior als 60.000 € respecte a l’actual. La major part de l’increment aniria per millorar la plantilla amb la que enguany s’han invertit 85.000 contant amb els tècnics.

Tots els jugadors mereixen la renovació

El president ja ha avançat que conta per a la pròxima temporada amb la «pràctica» totalitat de l’actual planter, «tots es mereixen la renovació, només  reforçariem l’equip, cas de pujar, amb tres ó quatre incorporacions». Per supost que Dani Ponz és l’únic candidat a seguir al front d’un conjunt que ha meravellat a propis i estranys al llarg de la temporada.

L’actual directiva no vol cometre les mateixes errades de les anteriors quan es canviaren els entrenador en cada ascens i es procedia a renovar el 90% de la plantilla.

El president confia en que el jugador número 12 ómpliga demà el Suñer Picó i aporte un plus d’energia per superar un rival tan complicat com el San Roque de Lepe. La comunió existent entre jugadors, directius, tècnics i aficionats pot ser determinant per aconseguir el desitjat ascens.

Riberaexpress

Pérez espera veure la tribuna plena de gom a gom

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here