Ponz recupera a Gabri per al centre del camp davant el San Roque

0
329
Gabri

El centrecampista Gabri serà la gran novetat en l’onze titular que presentarà Dani Ponz, demà davant el San Roque de Lepe en l’encontre que decidirà quin dels dos equips puja a la 2ª divisió B.

És tracta d’una peça fonamental en l’esquema del tècnic de Sollana que ha estat ausent, per lesió, en els dos últims encontres. Gabri diu que està plenament «recuperat» després del titànic esforç que ha fet per estar a punt en esta històrica cita per a la UD Alzira.

Al seu poble, Genovés, ha estat entrenant pel seu compte amb l’ajuda d’un preparador particular, els dies que no hi havia entrenament del seu equip. Este matí, després que l’ecografia, feta ahir, de la lesió li indicara que està a punt, ha fet el penúltim entrenament al poble de la Costera per recuperar el terreny perdut.

Gabri diu que la clau per eliminar el conjunt andalús no és altra que «la unió» que hi ha al grup, «som un equip d’amics que juguem al futbol» ha manifestat hui a Riberaexpress i l’emissora comarcal Nivel 10 FM.

Recuperat el davanter camerunés, Fabassou, del lleu esquinç de turmell patit a Lepe, el conjunt blugrana només tindrà la baixa del defensa central Ballester per acumulació de targetes.

Així l’equip titular més probable que lluitarà per l’ascens estarà integrat per:

Flor; Miguel Ángel, Óscar Prats, Onrubia, Rafa Gimeno, Gisbert, Valiente, Gabri, David López, Fabassou i Adolfo.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here