Set podis per als arquers d’Almussafes en l’autonòmic a l’aire lliure

0
350

El passat cap de setmana, es van donar cita en les instal·lacions de tir amb arc de la ciutat de Quart de Poblet 105 arquers representants de diferents clubs valencians per a competir en el XXIV Campionat Autonòmic de Tir amb Arc en la modalitat d’aire lliure. El club de tir amb arc d’Almussafes va estar representat per huit dels seus esportistes, adjudicant-se set d’ells les primeres posicions del podi.

El club de tir amb arc d’Almussafes ha aconseguit classificar a huit dels seus arquers menors de 14 anys, júniors i sèniors per al pròxim Campionat d’Espanya, que precisament acollirà la localitat d’Almussafes el cap de setmana del 19 i 20 de juliol.

Els esportistes es van assegurar la seua participació, després d’adjudicar-se les primeres places en la vint-i-quatrena edició del campionat autonòmic de tir amb arc, en la modalitat d’aire lliure, celebrat en les instal·lacions del club Arc Quart de Quart de Poblet durant dos jornades.

El dissabte dia 14, es van disputar les proves dels cadets i menors de 14 anys, en les que l’arquer Guzmán Mezquita va quedar primer en la categoria benjamí masculí, igual que María Miralles, en la femenina. Per la seua banda, Edgar Ferris es va classificar en tercera posició en la categoria aleví masculí. I finalment, els infantils Ferrán Rodrigo i Raúl Miralles van copar la primera i segona plaça del podi, respectivament, igual que María Gómez, primera en infantil femení.

La competició va continuar durant la jornada dominical del dia 15 amb les categories júniors i sèniors. De nou, la júnior Nerea López va pujar al podi en primera posició i Marcos López va ser octau sènior masculí.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here