Milers de globus i paperets animaran l’eixida de la UD Alzira al Suñer Picó

0
392

No serà la final de la Champions, però quasi, els aficionats blaugranes tenen previst llançar al vent milers de paperets i globus rojos i blaus per a rebre els jugadors de la UD Alzira este dissabte a les 20 hores al Suñer Picó de la capital de la Ribera.

La penya Gent Blaugrana té previst omplir el coliseu alzireny de pancartes i cartells amb consignes de suport a un equip que es troba a les portes de la 2ª divisió B.

Pintar la cara

Els penyistes facilitaran a tots els espectadors que vulguen pintures per adornar els seus rostres amb els colors blaugranes. I com aperitiu han previst animar l’equip en el darrer entrenament previst per a les 7 de la vesprada del divendres al Suñer Picó. «Volem que els jugadores vegen que estem amb ells» manifesta a Riberaexpress el president de la penya, Marcos Pla.

L’activitat d’esta penya està essent frenètica, ahir recorregueren tots els col.legis de la ciutat per repartir unes 4.000 invitacions als xiquets i xiquetes amb l’objectiu «que prenguen conciència i vinguen el dissabte al Suñer Picó».

Olla a pressió

La venda d’entrades va a molt bon ritme i des de hui dijous fins dissabte a migdia s’obrirà el quiosc de la Plaça Major per vendre entrades.

Tot perquè el Suñer Picó siga este dissabte una festa i al mateix temps una olla a pressió que porte en volandes el conjunt blaugrana fins la desitjada categoria de bronze del futbol espanyol.

VIDEO : http://www.youtube.com/watch?v=PURSAqkkWGA#t=20

Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here