Multitudinari acte de germanor en la Setmana del Jubilat de Sueca

0
411

Un any més, l’Associació de Jubilats i Pensionistes de Sueca i els usuaris del CEAM, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sueca, ha celebrat un dinar multitudinàri de germanor entre tots els seus socis amb el qual finalitza la seua Setmana del Jubilat. Al mateix va acudir l’alcalde de Sueca, Salvador Campillo, qui va voler recolzar

Matrimonis guardonats

amb la seua presència les persones majors en un dels dies més importants dins del calendari d’actes que organitzen anualment. L’acte va comptar també amb la presència del president de la Unió Democràtica de Pensionistes de la província de València, José Sanchis; i del president de l’Associació de Jubilats i Pensionistes de la Ribera Baixa, Emilio Esparza. La regidora de Persones Majors, Mª José Sarrió, va lamentar no poder assistir al dinar per un assumpte familiar.

Una vegada finalitzat el dinar, es va procedir al lliurament d’uns pergamins als matrimonis que enguany celebren les seues bodes d’or. En esta ocasió, van ser per a: Manuel Tur Granell i Josefa Ferrando Bou, Juan Castelló Reig i Josefa Vendrell Martínez, Francisco de Paula Claver Carlos i María de la Asunción Ferri Meseguer, Vicente Vernia Rincón i Josefa Ferrer Llinares, Vicente San Vicente Alberola i Amelia Llácer Escrivá, Antonio Ferrando Estruch i Dolores Viñales Fos, Salvador Giménez Sellés i Carmen Rodríguez Escrivá, Jaime Pedrós Cuenca i Ángeles Abad González, i Amadeo Rebull Marí i Rosa Sancho Boscá. L’alcalde de Sueca, Salvador Campillo, va tindre paraules de felicitació per a tots ells, i per a tots els assistents a l’acte, dels quals va dir “ara per ara, vosaltres sou el sosteniment de l’economia real del país. El govern diu que l’economia comença a anar millor, però es referix a la de les grans empreses, no a la del xicotet comerç o empresa que són qui representen el 80% de la riquesa del país”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here