El festival de música «Sueca Sona» celebra la XIII edició

0
216

Divendres que ve 20 de juny, s’inaugurarà la XIII edició del festival de música Sueca Sona, un esdeveniment d’àmbit comarcal que, com en anteriors ocasions, oferirà al públic un variat i interessant programa que podrà disfrutar-se en diverses ubicacions del nostre municipi. El festival està organitzat pel Consell de la Joventut, amb el patrocini de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Sueca i la col·laboració dels bars Baró de la Birra i Xapó, i dels pubs Hot Rod Café Sueca i El Sol. Per a poder participar, l’únic requisit que se sol·licita és que algun dels components de les formacions musicals siga del nostre municipi o de les poblacions veïnes.

Enguany el certamen comptarà amb 18 actuacions que oferiran una amplíssima mostra d’estils musicals, com ara el pop, rock, jazz, clàssic, instrumental… Els llocs triats per a les actuacions són la plaça de l’Ajuntament, el Casal Jove i els pubs Hot Rod Café Sueca i El Sol. Esta edició oferirà a més, com a novetat, un cicle de tres conferències sobre una varietat d’estils musicals.

El programa que oferirà esta edició és el següent:

DIVENDRES 20 JUNY
Lloc: Plaça de l’Ajuntament.
A partir de les 21.30 hores, presentació del Sueca Sona 2014 amb les actuacions acústiques d’alguns dels participants de la primera edició de Meneja’t i canta. A continuació, actuació d’Héctor Roldán, concursant de la primera edició de La Voz.

DISSABTE 21 JUNY
Lloc: Pub El Sol.
A partir de les 23.30 h.
Chicken’s Band
Glottal Stops
Baked Rice
GAM

DOMINGO 22 JUNY
Lloc: Casal Jove (Plaça Jaume I)
19:00 h. Alumnes de Guitarra Clàssica Unió Musical.

DIMECRES 25 JUNY
Lloc: Casal Jove (Plaça Jaume I)
19:30 h. Conferència d’Israel García (director de l’Orfeó Suecà): Música coral. És tan seriosa com la pinten?

DIJOUS 26 JUNY
Lloc: Casal Jove (Plaça Jaume I)
19:30 h. Concert didàctic sobre el jazz amb Jose Pruñonosa, Ángel Guillem i Daniel Flors, acompanyats per Carlos Mar, Héctor Gómez Gascó i Borja Granell Císcar.

DIVENDRES 27 JUNY
Lloc: Casal Jove (Plaça Jaume I)
19:00 h. Conferència de Borja Granell: La conquesta de la música: del cant gregorià als nostres dies.
20:00 h. Concert dels alumnes de l’Associació Al Traste (guitarra i violí).

Lloc: Pub Hot Rod Café Sueca
A partir de les 23.30 h.
KTP (Kill the President) / Kasshmir
Dirty Dusty Drink

DISSABTE 28 JUNY
Lloc: Plaça de l’Ajuntament
23:00 h. Jazztabé

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here