Andrés (regidor d’Esports): «Alzira es mereix com a mínim un equip en 2ª B»

0
308

El regidor d’Esports d’Alzira, José Andrés Hernández, que s’ha convertit en un seguidor més blaugrana, s’ha mostrat  més que convençut, «convençudíssim» ha arribat a dir que «el pròxim dissabte pujarem de categoria».

Extramotivats

El regidor d’Esports (centre) amb els jugadors i el president

Hernández ha viatjat a les poblacions que s’han enfrontat a la UD Alzira en esta promoció, Loja, Yecla i Lepe i ha trobat els jugadors «extramotivats» i «convençuts d’aconseguir l’ascens».

Hernández en declaracions a Riberaexpress i l’emissora Nivel 10 FM ha declarat que «Alzira es mereix, com a mínim, un equip en la 2ª divisió B». Espera que al Suñer Picó hi haja el proper dissabte «un ambient molt futbolístic que ómpliga l’estadi» perquè «davant la categoria del rival a bon segur que gaudirem d’un gran partit».

La font a punt

La font de la Plaça del Regne, assegura, que estarà «a punt per a rebre els nombrosos aficionats que celebraran l’ascens». Però, per si de cas ha declarat que «passe el que passe, el treball dels jugadors i dels tècnics són dignes de reconeiximent».

Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here