Alberic presenta la seua Regina de Fira i Festes Maria Blay

0
818

 

Maria Blay i Sansaloni, va ser presentada el passat dissabte poble d’Alberic, Regina de la Fira i Festes de Sant Joan i Sant Pere 2014, i a la seua Cort d’Honor,  acompanyades pels Festers, en la Plaça de la Constitució, abarrotada de veïns i veïnes.

Assistiren a l’ acte, Cristòbal Garcia, President de la Mancomunitat de la Ribera Alta, i Sra., Mª Antonia Vilar,  alcaldessa de Benimuslem, regidors de  l’equip de govern, i els regidors Mª Dolors Palomares i Benjamin Nogués, del Grup No Adscrits.

Des de les 7 de la vesprada, la Societat Unió Musical d’Alberic, va començar un passa-carrer arreplegant en primer lloc, a la Regina 2013, senyoreta Andrea Peris i Aliaga, i posteriorment, una a una a totes les components de la Cort d’Honor 2014.

A les 23,00 h., feren acte de presencia en la plaça, on foren rebudes a la porta de l’ajuntament, per Antonio Carratalà, alcalde d’Alberic, i pel regidor de Festes Paco Bernal, para posteriorment situar-se en la balconada del consistori, per a vorer el vídeo que se va passar, relacionat amb els llocs mes emblemàtics d’Alberic.

Mª Jesús Sanchis i Gil, amb Vicent Tafaner i Portals, foren els presentadors en una nit màgica, per a presentar aquest acte on s’anaven a complir els somnis de Maria.

Andrea Peris i Aliaga, Regina de la Fira i Festes 2013, va pujar a l’escenari acompanyada per Paco Bernal, regidor de Festes. Posteriorment, Mª Jesús i Vicent, anaren nomenant a cadascuna de les components de la Cort d’Honor 2014, i al seu Fester acompanyant, per a que després de saludar a Andrea, anaven ocupant els seus lloc.

Una sorpresa va rebre Andrea, per part de Alaid Navarro i Peris, que li ha recordat, el haver complit u dels seus somnis, i li demanava,” espere sigues sient la mateixa persona que sempre has sigut, i que mai et separes de m, perquè t’estime molt”, i li ha cantat “Sueños Rotos”.

.- Festeres 2014

Alba Murillo Cebriá  –   Andrea Carramolino González  –   Blanca Fayos Calvet

Gema Duato Borja  –  Gema Ortega Oliver  –   Gema Villaplana Sáez

María Alonso Pepiol  –  María de la Cruz Pérez  –  Marta Duato Llorens

Rosamari Riera Martínez  –  Sandra Palop Casanova  –  Sara Navarro Soler

Sara Ribes López  –  Zuleima Martínez Santiago

.- Festers 2014

Arturo Pérez  –  Brian Nogueira Peñalva  –  Guillem Cañete Palomares

Ismael Peris Caballero  –  Javier Sanz Donato  –  Josep Terol Meseguer

Kiko Bernal Santamaría  –  Llorens Escribà Fuertes  –  Manuel Martínez Riera

Vicent Sanz Tortosa  –  Vladyslav Kalentnyk – Román Viñals

Associacions, que rendiren homenatge a Maria

Asociació de Carreters La Morera d’Alberic, Societat Unió Musical d’Alberic, Falla El Fallo, Falla La Amistat, Falla El Corral, Falla Comissió Local Fallera, Junta Local d’Alberic.

Antonio Carratalá, alcalde d’Alberic, va dirigir unes paraules, en primer lloc als festers,

“Recordeu i demostreu que els joves d’Alberic, sou capaços de gaudir de la Fira i de la Festa, però a la vegada engrandir la imatge del nostre poble”

Dirigint-se a Maria, li va dir que “era la principal flor del jardí encantat que hem convertit este escenari , amb la teua bellesa, enlluernaràs durant els dies que venen per davant, i junt a la teua Cort d’Honor, heu d’ajudar-me, a fer partícip d’estes festes a tots els veins del poble, aneu a demostrar que sou capaços de representar, tant als joves, com a no tan joves d’Alberic. Ser d’Alberic, es un grandíssim honor i una gran responsabilitat.”

“Hem preparat unes festes racionals i acord a la situació actual, on cada veí es senta representat, que no tindran res que envejar a altres pobles de la Comunitat, perquè Alberic, té ganes de demostrar el que és i el que som quan estem units.”

Eduardo Sala/Riberaexpress

Maria Blay

Maria amb la seua cort

       

Fotos: Antonio Manuel Hernández.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here