L’expedició de l’Alzira coincideix en l’hotel de Huelva amb Parejo, Piatti, Canales i Voro

1
349
El regidor d’Esport i el president amb Parejo

L’expedició de la UD Alzira ha coincidit en l’hotel amb el jugador del Valéncia, Dani Parejo que es casa esta vesprada i amb convidats il.lustres a la boda, com el delegat valencianista de l’Alcúdia, Salvador González «Voro», el davanter Pablo Piatti i Sergio Canales, ara jugador de la Reial Societat, entre d’altres.

Els jugadors blaugranes fan este migdia un passeig pel terreny de joc de l’estadi municipal Ciutat de Lepe, després que ahir no pogueren entrenar donat que l’autocar arribà a l’hotel a les 9 de la nit.

Abans del dinar previst per a les 14 hores, el tècnic Dani Ponz farà la corresponent xerrada tècnica en una sala de l’hotel. Després d’una bona siesta, cap a les de la vesprada es deplaçaran fins l’estadi situat a uns 7 km del complexe hoteler.

Reina una magnífic ambient al sí de la plantilla que s’ha conjurat en fer, al menys, un gol per afrontar el partit de tornada amb les màximes garanties possibles.

Riberaexpress

1 Comentario

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here