Marcos Pla (P. Blaugrana):»Hi ha molta sintonia entre els jugadors i l’afició»

0
412
Marcos Pla en el Suñer Picó

Marcos Pla, president de la penya Gent Blaugrana i seguidor impenitent de la UD Alzira s’haurà recorregut al final de la promoció prop de 3.000 km darrere de l’equip dels seus amors. «Des de xicotet he viscut el sentiment blaugrana» reconeix a Riberaexpress mentre contempla l’últim entrenament dels alumnes de Dani Ponz abans del viatge a Lepe.

Pla, fa una ullada a les dos eixides de la lligueta d’ascens; «En Loja paptirem molt per l’arbitratge i en Yecla també patirem en un camp xicotet i amb el marcador advers durant molt de temps de 2 gols a 0». I afegix «el gol d’Adolfo a tres minuts de la temporada va ser el més gran de la temporada».

Marcos Pla, s’emociona mentre recorda que «els jugadors celebraren la classificació amb nosaltres que corejarem el nom de cadascú quan eixien dels vestidors, mentre ells pujaren, un per un, als cinc autobusos mentre ens aplaudien i cantaven». És una bona mostra «de la gran sintonia que hi ha esta temporada entre els jugadors i l’afició2, comenta orgullòs el màxim dirigent de la Penya Blaugrana que esta matinada viatja amb una trentena d’aficionats en un microbús per completar la última etapa que té uns sola meta, la 2ª Divisió B.

Els esperen un total de 20 hores dalt del microbús i un total de 1.600 km entre l’anada i la tornada a un municipi de Huelva molt próxim amb la frontera amb Portugal.

Abans de l’encontre tenen previst fer, pel matí una ruta turística per la zona i dinar en l’hotel dels jugadors ubicat al terme de Cartaya a la vorera de l’Atlàntic en un complexe envoltat d’un preciós paratge marítim.

I a les 8 de la vesprada tots al Ciutat de Lepe per donar la darrera empenta al seu equip fora de casa. Ponz, encara que amb un número reduït, també podrà alinear en esta ocasió a ‘incansable jugador nº 12.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here