Els dos partits entre l’Alzira i el San Roque es jugaran dissabte a les 8 de la vesprada

0
309

Les directives de la UD Alzira i del CD San Roque de Lepe han acordat disputar els dos últims paprtits de la promoció a 2ª B en dissabte a les 20 hores per facilitar el desplçament tant dels jguadeors com dels aficionats que vulguen arropar els seus equips.

La gran distància que separa la capital de la Ribera de la ciutat turística onubenca, prop de 800 km, ha sigut determinant perquè no hi hagueren diferències a este respecte, segons el president blaugrana Javier Pérez.

L’Ajuntament d’Alzira i el prop

L’afició pot ser determinant en l’eliminatòria

i club han ficat un autobús perquè el conjunt blaugrana no faça tot sol el darrer i decissiu viatge cap a la 2ª B. L’entrada i el viatge té un cost total de 35 euros.

Així el primer encontre es disputarà el pròxim dissabte dia 14 a les 20 hores a l’estadi municipal «Ciudad de Lepe», mentre el partit de tornada es jugarà al Suñer Picó a la mateixa hora el dissabte dia 21 d’este mes de juny, Un estadi que dictarà  la sentència definitiva sobre l’ascens.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here