Exitosa I Jornada de Percussió a l’Alcúdia

0
215

Ritme, aprenentatge i diversió a la I Jornada de Percussió de l’Alcúdia

Comptant amb el recolzament de l’Ajuntament, la Filharmònica Alcudiana i el Centre Professional de Música alcudià, la I Jornada de Percussió de l’Alcúdia es va celebrar el 7 de Juny comptant amb els prestigiosos precussionistes Rafa Navarro i Yoel Pérez

Els alumnes van gaudir del matí amb un taller de percussió brasilera impartit pel valencià Rafa Navarro on s’alimentaren de la dilatada experiència del percussionista.

La tarda va córrer a càrrec del cubà Yoel Páez, qui va impartir una màster class de percussió llatina i bateria destinada als alumnes d’ensenyança professional.

Ambdues personalitats també estigueren presents al concert del cloenda on els alumnes de percussió del Centre Professional de Música de l’Alcúdia tragueren a la llum tot el seu treball i evolució en matèria musical. La Casa de la Cultura alcudiana, on va tenir lloc l’acte, es va plenar de gom a gom calculant-se una assistència d’uns 500 espectadors.

La Japanese Oberture de Ney Rosauro va obrir el concert. Rafa Navarro, acompanyat pel grup PKArt, va ser el solista de la seua obra Tuareg. La Nandiumé de Toni Molina va estar seguida per la Suite de batería de David Mancini. En aquesta última Yoel Páez va ser el solista, de nou junt amb l’agrupació PKArt Ensemble, deixant bocabadat al públic amb el seu talent. Per acabar, sonà una batucada a càrrec de Navarro.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here