Alginet ret homenatge al cadet de bàsquet

0
270

El regidor d’Esports, Salvador Escutia, i l’alcalde d’Alginet, Jesús Boluda, van rebre, recentment, l’equip cadet del Club de Bàsquet de la localitat per fer-los un reconeixement en nom del poble d’Alginet per haver quedat en l’onzena posició a escala nacional.

Miguel Ángel Lozano, president del Club de Bàsquet d’Alginet, afirmava que “és la tercera vegada que aconseguim anar al campionat d’Espanya en la categoria de cadet i és el segon any consecutiu que quedem els 11 d’Espanya. Aquesta posició significa que un poble com Alginet està a l’altura d’un Barcelona, d’un Madrid, d’un Pamesa i és una cosa que fa història”.

Lozano comentava que l’homenatge “és un reconeixement al treball que tots aquests anys han  realitzat el club, els presidents que han estat abans que jo, els entrenadors, coordinadors i la gent que ha treballat pel club”.

L’entrenador del cadet autonòmic, Jaume Blanes, va regalar una medalla a l’Ajuntament com a símbol d’agraïment al municipi pel suport que rep el club des del consistori.

Els jugadors van rebre una insígnia de l’escut del poble que l’alcalde els va demanar que portaren amb orgull.

Sònia Bosch

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here