Laia Fontana presenta el seu primer llibre de poesia a Alzira

0
694

El pròxim dimarts, a les 7 de la vesprada es presentarà a la Casa de la Cultura d’Alzira el primer llibre de poesia de Laia Fontana i Bria, «Camins recorreguts». És una jove d’Alzira que incrementa la nòmina d’escriptors de la ciutat d’Alzira i de la comarca de la Ribera, motiu pel qual hem d’estar contents i esperançats perquè hi ha noves veus que estan enriquint el panorama de la literatura en valencià. A més, per ella sent una estima especial, ja que puc donar fe de la seua validesa com a persona i com a escriptora. Per això, vos invite a acudir a l’acte. Tant a l’autora com a mi, ens agradaria molt comptar amb la vostra presència. Donar suport als joves creadors és una aposta de futur que, com a ciutadans, ens ha d’omplir de satisfacció.

 Josep Antoni Fluixà

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here