Els piragüistes del Descens del Xúquer reclamen representació al Consell de l’Aigua

0
1048
Participants en el Descens del Xúquer

Un grup d’amants del Xúquer han fet este matí el descens entre Alzira i Algemesí amb piragües, caiacs i d’altres embarcacions en una jornada lúdica, festiva i al mateix temps reivindicada que ha contat amb el suport de Xúquer Viu. Dos ecologistes de les comarques de Castelló han participat i disfrutat d’esta jornada festiva-mediambiental.

«Pretenem viure el riu i gaudir de la natura» explicava a peu de riu, Adelaida Pau quie com a regidora de l’Ajuntament d’Alzira reivindica «l’adequació de la zona de riu entre el pont de Pellicer i el pont de Ferro per fer un embacadero com tenen a Algemesí».

D’altra banda, Paco Sanz, portaveu de Xúquer Viu ha reclamat que els usuaris comuns com els piragüistes, pescadors i d’altres que gaudeixen del riu, «estiguen representats en el Consell de l’Aigua, donat que els usuaris econòmics estan superrepresentats».

Sanz recorda que dels 80 membres del Consell de l’Aigua «només dos representen a la xarxa d’organitzacions mediambientals».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here