Cercaversos este dissabte en el Festival Invers de Carcaixent

  0
  192

  Aquest cap de setmana es celebra el Festival Invers de Carcaixent amb la lectura de poemes a l’Auditori Municipal a partir de les 18,30 hores del dissabte.

  Invers 2014 dóna cabuda a les diferents formes d’art que hi caben, des de la poesia fins la gastronomia amb una programación que tot seguit reproduïm.

  Expoemes: del 2 al 6 de juny, de 19h a 21h

  Exposició de poesia visual a càrrec d’Antoni Albalat i Manola Roig. De dilluns a divendres a la Biblioteca Municipal. Obsequi d’un tiquet per visitant per al sorteig d’una invitació per al Cercaversos. Entrada lliure.

   

  Cinema i Poesia: 5 de juny a les 21h

  La poesia al cinema. Picadeta i projecció cinematogràfica de Remando al viento, de la mà de Jose Pavia al Dau al Set. Aforament limitat. Inscripcions al Dau a set.

   

  Maridats: 6 de Juny a les 20h

  Degustació de poesia maridada amb el vins del Celler de la Muntanya de la mà de David Oliver al Barrilet. Places limitades. Inscripcions al Barrilet. Places limitades.

   

  Imatgina: 7 de Juny a les 10:30h

  Fotopoesia. Matinal fotogràfica a la recerca de la imatge poètica de la mà de Gema Lauder i Víctor Císcar (Deliris Photoevents) a la Biblioteca Municipal. Inscripció a l’activitat. Lliure. La millor foto serà el cartell del Festival INV3RS 15.

   

  Premis de Poesia Recitada

  INV3RS 2014

  7 de Juny a les 10:30h a l’Auditori de les Dominiques. Entrada liure.

  Fase final dels premis de poesia recitada on els finalistes pujaran a escena i versaran per endur-se un dels 3 preats premis de poesia recitada:

  # Premi al millor poema;

  # Premi al millor rapsode;

  # Premi del públic

   

  Cercaversos: 7 de Juny a les 18:30h

  Cercavila poètico-gastronòmica per 5 locals de la ciutat, on degustarem una copa i una tapa acompanyats de les dolçaines i tabals de La Murga de les Barraques amb els minirecitals en directe dels poetes:

   

  Héctor Serra, Alba Fluixà, Éncar Reig, Susanna Lliberós, Josep Porcar, Alexandre Navarro, Lorena Cayuela, Àngels Gregori, Josep Lluís Roig i Josep Piera.

   

   

  Inscripcions: Dau al set, Pa i Dolços Maria Angeles (Mercat de Carcaixent) i a les activitats del Festival.

   

  Poecaching: 8 de Juny a les 11h

  Gimkhana pel terme de Carcaixent a la recerca de 10 llibres ocults, amb pistes i misteris per resoldre. Per a tots els públics.  Inici al parc Navarro Daràs. Participació lliure.

   

  EnCantaMents: 8 de Juny a les 19h

  Vesprada de cantautors a l’Auditori de les Dominiques amb:

   

  Joan Amèric, Eva Dènia, Clara Andrés, Júlia, Yeray Calvo i Lluís Alba.

   

  Entrada Inversa. El públic paga en eixir de l’espectacle el que estime convenient. Aforament màxim 150 persones.

  Dejar respuesta

  Please enter your comment!
  Please enter your name here