Cercaversos este dissabte en el Festival Invers de Carcaixent

0
495

Aquest cap de setmana es celebra el Festival Invers de Carcaixent amb la lectura de poemes a l’Auditori Municipal a partir de les 18,30 hores del dissabte.

Invers 2014 dóna cabuda a les diferents formes d’art que hi caben, des de la poesia fins la gastronomia amb una programación que tot seguit reproduïm.

Expoemes: del 2 al 6 de juny, de 19h a 21h

Exposició de poesia visual a càrrec d’Antoni Albalat i Manola Roig. De dilluns a divendres a la Biblioteca Municipal. Obsequi d’un tiquet per visitant per al sorteig d’una invitació per al Cercaversos. Entrada lliure.

 

Cinema i Poesia: 5 de juny a les 21h

La poesia al cinema. Picadeta i projecció cinematogràfica de Remando al viento, de la mà de Jose Pavia al Dau al Set. Aforament limitat. Inscripcions al Dau a set.

 

Maridats: 6 de Juny a les 20h

Degustació de poesia maridada amb el vins del Celler de la Muntanya de la mà de David Oliver al Barrilet. Places limitades. Inscripcions al Barrilet. Places limitades.

 

Imatgina: 7 de Juny a les 10:30h

Fotopoesia. Matinal fotogràfica a la recerca de la imatge poètica de la mà de Gema Lauder i Víctor Císcar (Deliris Photoevents) a la Biblioteca Municipal. Inscripció a l’activitat. Lliure. La millor foto serà el cartell del Festival INV3RS 15.

 

Premis de Poesia Recitada

INV3RS 2014

7 de Juny a les 10:30h a l’Auditori de les Dominiques. Entrada liure.

Fase final dels premis de poesia recitada on els finalistes pujaran a escena i versaran per endur-se un dels 3 preats premis de poesia recitada:

# Premi al millor poema;

# Premi al millor rapsode;

# Premi del públic

 

Cercaversos: 7 de Juny a les 18:30h

Cercavila poètico-gastronòmica per 5 locals de la ciutat, on degustarem una copa i una tapa acompanyats de les dolçaines i tabals de La Murga de les Barraques amb els minirecitals en directe dels poetes:

 

Héctor Serra, Alba Fluixà, Éncar Reig, Susanna Lliberós, Josep Porcar, Alexandre Navarro, Lorena Cayuela, Àngels Gregori, Josep Lluís Roig i Josep Piera.

 

 

Inscripcions: Dau al set, Pa i Dolços Maria Angeles (Mercat de Carcaixent) i a les activitats del Festival.

 

Poecaching: 8 de Juny a les 11h

Gimkhana pel terme de Carcaixent a la recerca de 10 llibres ocults, amb pistes i misteris per resoldre. Per a tots els públics.  Inici al parc Navarro Daràs. Participació lliure.

 

EnCantaMents: 8 de Juny a les 19h

Vesprada de cantautors a l’Auditori de les Dominiques amb:

 

Joan Amèric, Eva Dènia, Clara Andrés, Júlia, Yeray Calvo i Lluís Alba.

 

Entrada Inversa. El públic paga en eixir de l’espectacle el que estime convenient. Aforament màxim 150 persones.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here