Salvem la Plaça d’Algemesí convoca per a hui altra concentració

0
370

 

Novament la plataforma Salvem la Plaça, constituïda per defensar que  la plaça del Mercat siga per a les persones i per evitar que es construisca un edifici que acabaria amb la vida social i lúdica de la plaça, convoca als veïns i veïnes d’Algemesí a mostrar la seua oposició al projecte de construcció d’un edifici a la plaça del Mercat. Considerem que aquest edifici no és l’única solució possible per a solucionar el tema del Mercat i que la seua construcció genera més problemes que resol.

No sols danyaria greument un del punts d’encontre de la ciutadania més utilitzat des de la seua apertura, sinó que la seua construcció tindrà repercussions molt negatives per a l’economia municipal. Malgrat les promeses d’un edifici a “cost zero” ara sabem que aquest edifici l’anem a costejar pràcticament amb diners municipals, i que 1’2 milions els aportarà l’ajuntament. Paradoxalment l’ajuntament d’Algemesí utilitzarà 1’2 milions per a acabar amb la vida social d’aquesta plaça, i som molts els que no volem que açò passe i que preferim que eixos diners es destinen a altres fins. Això sense esmentar que possiblement gran part del manteniment posterior de l’edifici també el pagarem els ciutadans a través dels impostos.

Des de Salvem la Plaça demanem a l’equip de govern que recapacite i renuncie a dur endavant un projecte concebut en 2007 en un altra situació econòmica, però que hui en dia, 2014, no té sentit, ja que és un projecte que ha estat superat per la pròpia realitat. Gran part de la ciutadania no veu necessari dur endavant aquest projecte i més quan pot passar, perfectament, el que passà en 2007: que es comence una obra que no compta amb el consens de tots els grups i que no és possible concloure en la mateixa legislatura. No repetim situacions dels passat.

Salvem la Plaça convoca per tant a tota la ciutadania que considera una aberració dur endavant la construcció de l’edifici a la Plaça del Mercat a que es concentre demà dijous dia 5 de juny a les 20.00 a la plaça del Mercat per dir: Volem una plaça per a les persones

SALVEM LA PLAÇA

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here