Més de 400 aficionats empentaran «com mai» la UD Alzira cap a la final en Yecla

0
409
L’afició va vibrar contra el Yecla

«Mai havia vist a l’afició tan volcada amb l’equip», així es manifestava el president de la UD Alzira, Javier Pérez esta vesprada a l’Ajuntament on havia acodit davant l’homenatge que feia l’alcaldessa i  la corporació al Benjamí B i al Aleví B, equips que s’havien proclamat campions de lliga en els seus respectius grups.

Pérez es mostrava sorprés davant l’expectació que ha despertat el viatge a Yecla del próxim diumenge després que el conjunt blaugrana golejara per 3 a 0 el Yeclano al Suñer Picó. I és que estava a punt de completar-se el cinqué autobús que fiquen entre el club i l’Ajuntament per facilitar als seguidors blaugranes la presència en el camp de la Constitució de Yecla on l’Alzira podria confirmar el passe a la final de la promoció a la 2ª B.

Les penyes Gent Blaugrana i Sapogol estan gestionant la extraordinària expedició que partirà d’Alzira el pròxim diumenge al voltant de les 16,30 hores.

Rècord de seguidors

Els cinc autocars, que poden ser algún més, units als nombrosos vehicles particulars que viatjaran cap a la ciutat murciana poden batre el record de seguidors que acompanyen l’equip fora de la capital de la Ribera. Tot fa pensar que seran, més de 400, els aficionats que alentaran l’equip de Dani Ponz cap a la tercera i última ronda eliminatòria.

Gabri ausent a Yecla

Un partit al que faltarà l’heroi de l’encontre d’anada, Gabri, autor de dos gols, que es va mantindre en el camp malgrat el dolor que patia per la distensió dels lligaments en la cadera. El centrecampista de Genovés complirà, a més, el partit de sanció per acumulació de targetes i espera estar a punt per als dos últimes i decissius encontres de la temporada.

Gabris recomana els seus companys que juguen amb la «la mentalitat de que estem empatats a 0 gols» i que «deuen eixir a guanyar el partit amb la garra i ambició que ens caracteritza».

Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here