Alginet organitza la I Fira de Medi Ambient per «concienciar» els escolars

0
277

 

A les 10 del matí es farà demà a la plaça de la Constitució la inauguració oficial de la I Fira Medi Ambient d’Alginet que anirà adreçada de matí als escolars i de vesprada per al públic en general. Amb l’ajuda de les empreses col·laboradores hi haurà un ecoparc mòbil, recollida de roba utilitzada, la cooperativa elèctrica del poble donarà bombetes de baix consum, tallers, xerrades i tota una sèrie d’activitats que, com deia el regidor de Medi Ambient, Toni Lozano “buscaran conscienciar els menuts i ensenyar-los la importància de cuidar el medi en el qual vivim”.

Lozano afirmava que “la fira naix buscant que la gent s’adone com de greu és el canvi climàtic en les nostres vides. Hi ha una part que han de fer segurament els polítics mundials i les grans empreses, però hi ha un altra que és el dia a dia i que cal millorar amb l’ajuda de tots. Que millor que ensenyar als menuts com ajudar a evitar aqueix canvi!”.

La fira romandrà oberta demà dijous fins a les 20.30 h.

Sònia Bosch

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here