Un veí d’Algemesí es recupera d’una greu cornada de 27 cm patida en els Bous al Carrer

0
249

El bou embolat de la ramaderia de JV Machancoses, brau com ell mateixa, va fer un gir ràpid cap a arrere, agarrant descuidat a un home de 45 anys, veí d’Algemesí, al que va envestir fent-li tres cornades, la major d’elles de 27 centímetres en la femoral.

La ràpida intervenció dels Servicis Mèdics, i l’estabilització que van fer del pacient, que perdia molta sang, li va salvar probablement la vida. Tot seguit va ser trasllat a l’Hospital de la Ribera, on va ser intervingut d’urgència. Segons pareix ha sigut una cornada de 27 cms., pot ser que siga la suma de dos d’elles, per la proximitat d’ambdós. Segons ha informat el seu germà a Miguel Montiel, president de la Penya Taurina Sant Onofre, es troba estable en l’hospital, a l’espera de ser novament intervingut.

Al lloc van acudir immediatament, la Policia Local, i la Policia Autonómica, que es va fer càrrec de les diligencies.

Eduardo Sala/Riberaexpress

Fotos: Toni Manuel Hernández

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here