Sueca escenari del XIV Festival d’Arts Plàstiques i Escèniques de COPAVA

0
266

El Casal Multiusos de Sueca ha sigut l’escenari triat per a celebrar el XIV Festival d’Arts Plàstiques i Escèniques de la Coordinadora de Centres Ocupacionals de la Comunitat Valenciana (COPAVA). Per a les comissions d’arts plàstiques dels centres ocupacionals, “l’objectiu d’estes iniciatives consistix en el fet que els usuaris, a través de la representació i el ball, aconseguisquen un benestar emocional i una aptitud de participació grupal que afavorisca la seua qualitat de vida”. El Centre Ocupacional Municipal de Sueca disposa d’un taller d’expressió corporal gràcies al qual, durant una hora a la setmana, els usuaris realitzen activitats tendents a potenciar la comunicació mitjançant el seu cos.

Junt al Centre Ocupacional de Sueca, han participat en esta edició del Festival centres d’Ayora, Requena, Rocafort i Cullera, entre d’altres. Per ser l’amfitrió, el centre de Sueca va actuar en últim lloc, realitzant una coreografia del musical Cabaret, sota la direcció dels monitors Eva Palacios, Vicent Baldoví i Sergio Simeón.

Paral·lelament, es va oferir en la plaça de l’Ajuntament una Fira Solidària en què participaren nou centres de la província, els quals posaren a la venda els productes que artesanalment realitzen els usuaris. “Estem molt orgullosos que Sueca haja sigut triada per a acollir este Festival. En este tipus de trobades és fàcil comprovar què artistes són, tant els monitors com els usuaris, i l’important i bonic que és veure com desenvolupen la seua capacitat artística, tant en la Fira Solidària com dalt de l’escenari”, ha afirmat la regidora d’Acció Social, Pilar Moncho.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here