Partides molt igualades en el XXI Torneig d’Escacs Infantil Sant Joan d’Alberic

0
394

El passat dissabte  el Club Escacs Alberic, va ha organitzar, una nova edició del torneig infantil de la Fira de Sant Joan i Sant Pere d’Alberic, ha sigut avançat per motius de calendari, degut a la quantitat de tornejos que s’estan organitzant dins de la segona edició del Circuit Copa Campions que promou la Federació d’Escacs de la Comunitat Valenciana.

 Degut a la quantitat de jugadors participants, es va dividir en dos tornejos diferenciats per edats, on els principals eren els Sub-14, i Sub-12, que eren els mes majors. En l’altre torneig, participaren els mes menut, Sub-10, i Sub-8.

A la fí, de que les partides foren disputades amb un nivell més igualat, d’esta forma han apurat fins al final de moltes partides, per a saber el guanyador.

Millors jugadors locals, segons categoria

Sub-8: Pau Monzó Sales; Sub-10: José Doménech Briz; Sub-12: Lorenzo Monzó Sales; Sub: 14, Guillermo Jarque Serrano.

 En Fèmines,

Sub-10, la millor ha sigut Marta Serrano Pérez, Club Escacs Benigànim, i en el Torneig Principal, Vega Anton Vicente, Club Escacs Alberic.

 Classificacions, 3 primers

Sub-8: Campió, Raul Parreño Bañuls, de Monserrat; Subcampió, Ferrán Badia Quesada, Club Escacs Alberic, i Tercer, Denis Cazacu, de Benimodo.

Sub-10: Campió José Garcia Molina, de Silla (amb totes les partides guanyades), Subcampió, Erik Fuentes Cabrera, de Benimodo, i tercer Xavier Buitrago Martínez, de Benigànim.

Sub-12: Campió, Gerard Pallàs Moragues de Benigànim; Subcampió, Albert Egez Herrero, de Benigànim, i tercer Oscar Gargallo Catalan, del Círculo Mercantil

Sub-14: Campió, Jaume Primo Garcia de Benimodo (amb totes les partides guanyades, i mencionar que aquest és de categoria Sub-12), Subcampió Beltran Toledo Vicedo, Club Escacs Novelda i tercer Alejandro García Oviedo del Basilio.

El Club Escacs Alberic agrair la bona disposició de tots els participants, davant les reclamacions que aparegueren en el torneig, i que i que es van aclarir prompte.

L’alcalde, Antonio Carratalá, alcalde i el regidor de festes, Francisco Bernal entegaren els premis als guanyadors.

 Eduardo Sala/Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here