Sueca protegix els exemplars d’arbres centenaris del Passeig de l’Estació

0
278

La Regidoria de Serveis Municipals de l’Ajuntament de Sueca ha procedit a la senyalització dels parterres del Passeig de l’Estació a fi d’evitar el deteriorament dels arbres que esta zona alberga. Després d’haver sigut declarats, el passat mes de març, tant el Passeig de l’Estació com les Escoles Carrasquer, conjunt arbori monumental, s’ha començat a realitzar actuacions tendents a protegir estos exemplars d’arbres i el seu entorn.

“Donat que esta zona de la ciutat és molt utilitzada com a lloc d’esbarjo i diversió entre els més menuts, sent una de les activitats preferides dels menors pujar-se als arbres, especialment al pittosporum, s’ha decidit senyalitzar tots els parterres per a evitar que enfilen pels troncs dels arbres i que entren a les zones d’herba, podent causar danys irreversibles”, ha explicat la regidora de Serveis, Pilar Moncho.
Des de la Regidoria de Serveis es demana, així mateix, als pares que siguen conscients del valor intrínsec d’estos exemplars d’arbres centenaris i vetlen perquè es protegisquen i respecten.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here