IV Torneig de Gimnàstica Rítmica a l’Alcúdia

0
414

Ahir diumenge es va celebrar al Pavelló esportiu Municipal de l’Alcúdia el IV Torneig de Gimnàstica Rítmica l’Alcúdia 2014, amb la participació de 14 clubs esportius de la província i 124 gimnastes.

Les xiquetes, des de la categoria de Baby fins la de Cadet, es desplaçaren al pavelló des de les 8 del matí per anar escalfant abans de les actuacions, que començaven a les 9 en punt. Participaren un total de 124 gimnastes provinents de 14 clubs: Aldaya, Àngels de Torrent, Bunyol, Atalanta, Barrio del Cristo, Cabrioles, El Pilar, Guadassuar, l’Alcúdia, Picassent, Ritmoliva, Suayca, Silla i Volantí.

De 9 a 11 tingueren lloc les actuacions dels nivells de Competició, als qual les gimnastes alcudianes aconseguiren
-5 medalles de bronze: Laura Miquel, Helena Aparici,Jennifer González, Alba Miquel i Belén Estarlich.
– 4 medalles de plata: Clara Asensi, Oreto González, Clara Alonso i Ma José de la Fuente
– 6 medalles d’or: Claudia Morales, Nadiya Chorneychuk, Lucía Yeste, Alba de la Fuente, Maria Ramírez i Andrea Torró

Després, s’evaluaren els conjunts d’escola i precompetició, apartat al qual els dos conjunts de Baby i el conjunt de 1r de primària de l’Alcúdia s’alçaren tots tres amb l’or.

Seguidament es va fer el lliurament de medalles d’estes dues modalitats.Les gimnastes reberen les seues distincions de la mà dels regidors de l’Ajuntament de l’Alcúdia Amparo Martínez, Rosa Martínez, Lluís Ros i Paco Sanz.

A les 11:30 del matí començà la competició individual d’escoles i precompetició, a la qual totes les xiquetes de l’escola van pujar al pòdium, en un merescut premi a l’esforç i la regularitat dels entrenaments al llarg de tot el curs. El repartiment de medalles d’esta modalitat es va fer a la 1:30 de la vesprada.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here