Carcaixent nomena a Cristina Chulià fallera major per al pròxim exercici

1
615

L’alcaldessa de Carcaixent, Lola Botella ha nomenat fallera major d’este municipi per al pròxim exercici faller a Cristina Chulià Gregori.

La nova FM de Carcaixent pertany a la comissió Avinguda Germanies i va formar part de la cort d’honor de la fallera major Cristina Giménez en l’exercici 2012-13 quan la Junta Local Fallera va plantar una falla en Àvila.

L’acte va estar molt emocionant en desconèixer Cristina el fet i veure com mig centenar de persones s’havia concentrat al seu domicili per sorpresa. L’actual president de la JLF José Vicente Gascó, va fer la tradicional «demanà» en presència de l’alcaldessa, Lola Botella, del regidor de Festes, Fernando Cortell i del regidor de Turisme, Antonio Ahullana. 


Cristina Chulià
La nova fallera major amb l’alcaldessa i el president de la JLF

1 Comentario

  1. Si la nomena, ja farà prou. ‘Anomenar’ és donar nom, esmentar, cridar. Si volem dir que l’han triada per a un càrrec, el verb és nomenar.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here