Arranca hui el Festival Invers a Carcaixent amb recitals de poesia, concerts, cinema i gastronomia

1
372
Joan Amèric actuarà en el festival

El rapsoda David Vidal en la I edició

El Festival Invers que  comença hui a Carcaixent, recull nombroses activitats, tot amb la col·laboració de l’editorial carcaixentina El petit Editor, la Societat Coral Micalet i la seua secció Paraula Viva i la Fundació Bromera per al Foment de la lectura. 

Enguany el cartell presenta una setmana sencera d’activitats, entre les quals cal que destaquem una exposició de poesia visual, una nit de cinema i poesia, un maridatge de vins i poemes, els originals premis de poesia recitada, o com no, el Cercaversos, una cercavila amb 10 poetes reconeguts d’arreu del País Valencià. Però on els organitzadors han anat més enllà ha estat a l’activitat del concert, que han anomenat els EnCantaMents. Una vesprada de cantautors amb la presència d’ EVA DÉNIA, JOAN AMÈRIC, CLARA ANDRÉS, YERAY CALVO, JÚLIA i LLUÍS ALBA.

Potser, un dels aspectes més originals rau en el fet que l’entrada al concert és entrada inversa, fent honor al nom del festival, i on el públic assistent paga en eixir del concert el preu que considere oportú.

 

El proper 8 de juny a les 19h a l’Auditori de les Dominiques de Carcaixent tindrà lloc la primera vesprada de cantautors en la nostra llengua en el marc del festival Invers de poesia, música i gastronomia.

Aquesta activitat clourà el Festival INVERS de poesia que ja s’ha consolidat com una cita important dins el calendari cultural del País Valencià.

 

 

 

1 Comentario

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here