Alzira torna a ser la capital del futbol de la Ribera segons el regidor d’Esports

0
360
El regidor d’Esports d’Alzira en el centre

Al finalitzar la XVII Gala Comarcal del Futbol i Futbol Sala, celebrada el passat dissabte en Ontinyent, Riberaexpress, va polsar l’opinió d’alguns dels premiats, on realment el guanyador va ser sense dubtes, el “Futbol”.

 .- Roberto Ortiz, Entrenador i Director Esportiu de l’Escola CE La Pobla Llarga

Satisfacció pel premi rebut

“es un premi que et toca la fibra”

“La veritat es que si, es un premi que et toca la fibra, un premi que no té res a veure en un campionat, o en un ascens, com tinc alguns com a entrenador, este premi va mes allà. Ens dediquem ara al Futbol Base, i hem demostrat el que l’Escola de La Pobla Llarga està ara sembrant, com diu el Premi al «Fayr Play», al joc net.»

Roberto, apart d’este premi que has anomenat, també està, el pujar a La Pobla Llarga de 2ª Regional a la 1ª,

“Ha sigut un any molt bó, perquè el primer equip , que enguany s’ha integrat a l’escola a pujat a 1a Regional, un pre-benjami, que ha sigut el primer en el seu grup, i la veritat que no podem demanar mes. L’Escola està mes viva que mai.»

 .- Santi Garés, president del Ciutat d’Alzira FB

“tinc una gran satisfacció, per este premi que dius, personal”

Santi, no has rebut ningun premi esta nit directament, però crec personalment, que et mereixes u, per la llavor realitzada en el Futbol Base en el Ciutat d’Alzira,….

“En este aspecte tinc una gran satisfacció, per este premi que dius, personal, pel treball que hem realitzat esta temporada, sobretot a sanejar el club, en el treball Esportiu que hem aconseguit, i sobretot en el treball esportiu que estem aconseguint per a la temporada que ve. És important per a un Club xicotet com el Ciutat d’Alzira, que ha aconseguit en un any, reduir i sanejar el Club, i que després estiguem aspirant a la temporada que ve a començar a créixer, i açò s’ha fet en una temporada, i açò si que és un premi, com bé dius, posant en marxa projectes que tenim en la ment, i que poc a poc, ho anem aconseguint, i açò si que és satisfactori.»

.- José Andrés Hernández Sala, Regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Alzira

“històricament, i ara mes que mai, tornem a ser un referent.»

Nit completa per Alzira, en esta Gala  Comarcal del Futbol, Jose Andrés, ¿Què sent un regidor jove, que fa quatre dies que acceptares este repte tan important, com es la Regidoria d’Esports?

“La veritat és que no m’esperava un final de temporada tan emocionant i il·lusionant com este que estem vivint, perquè estem jugant en el Club històric de la nostra Ciutat, la UD Alzira, la promoció, i que en categories inferiors hagen guanyat diverses lligues, crec que en ho respecte al futbol, millor impossible.»

¿Torna a ser Alzira, la capital del futbol, en La Ribera?

“Jo crec que sí, i heu demostren molts nivells que destaquen en altres esports, però en el tema del futbol, històricament, i ara mes que mai, tornem a ser un referent

.- Javier Pérez, president de la UD Alzira, premiat per la bona gestió econòmica del club

 “M’he emocionat molt, perquè és molt bonic que et valoren, el treball i la gestió”

Club, i el important treball que s’està fent a la UD Alzira, que es digne d’admiració, i sobretot a la parcel·la econòmica.

Quan t’han anomenat i has anat a arreplegar el premi,

¿què ha passat per la teua ment Javier?

“M’he emocionat molt, perquè és molt bonic que et valoren, el treball i la gestió que estes fent, i la veritat no m’ho esperava, i després de sentir-lo ací davant de 500 persones, i que pronuncien el teu nom, et valoren i reconeixen el treball que estàs fent , la veritat és molt emotiu i molt important.

Jo sóc el president, però tinc una directiva, que està treballant moltíssim, i fent una gran gestió, igual que jo.»

¿Esperaves traure a l’Alzira del forat en què es trobava?

“Jo pensava que em costaria mes. Pensava que el club estava molt malament, i a poc a poc, anem treballant , agafant experiència, anem tenint contactes i tenint suports, estem agafant esperança i il·lusionant a l’afició, i tot açò, a poc a poc, anem millorant tot i creixent econòmicament i esportivament.”

Es a dir Javi, que la bona marxa esportiva de l’equip, ha sigut de gran ajuda…?

“Si ha ajudat, moltíssim, perquè si no estiguérem fent la temporada que estem fent, econòmicament no haguérem aconseguit el que hem tret. Estem treballant esportivament, ens estem relacionant amb clubs importants, molt superiors a nosaltres, i inclús mes xicotets que nosaltres, perquè el meu objectiu és tindre bones relacions amb tots els clubs, i continuar treballant per a fer una bona gestió”

.- Eduardo Revert, Delegat de La Ribera (Alberic) i Gandia.

“açò t’ompli un poc d’orgull”

Satisfacció esta nit?

“Satisfacció plena, perquè ja has vist com estava açò, i vol dir que a la gent agrada, el futbol i ho viu, i açò t’ompli un poc d’orgull, de veure que a la gent li agrada, i al futbol comarcal també.”

¿S’han aconseguit els objectius que esperaves?

“Hem aconseguit que la temporada ha complit els seus objectius, i a partir de hui, comencem a preparar la temporada que ve, per això és un abans i un després.»

Una de les conclusions que es podria traure a l’acabar esta XVII Gala Comarcal del Futbol, és l’auge que estan prenent les Escoles Base, que han de servir de «caldo de cultiu», per a preparar, formar i educar als xiquets/es,  i joves en la pràctica del futbol, que després  serviran per a nodrir les pedreres dels clubs de superior categoria, i que els permetrà alleugerir les seues malparades arques econòmiques.

Però no cal oblidar-se, de la labor arbitral, indispensable per a la pràctica del futbol, i que des de les dos Delegacions representades estan fent una molt bona llavor, preparant-los tant física com en l’ensenyança del reglament, i van eixint als camps de futbol, cada vegada millor preparats.

En esta parcel·la, i encara que molt s’ha avançat en el comportament cap als àrbitres, caldria millorar la col·laboració per part de tots els que componem el col·lectiu al voltant de l’esport rei, el futbol.

Eduardo Sala/Riberaexpress

Fotos: Gabriel Castro

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here