Sopar-Concert homenatge a Aurelio Vendrell en Algemesí

0
391

El proper dissabte día 7 de juny, al Centre Polivalent Verge de la Salut d´Algemesí a partir de les 21 hores es celebrarà un sopar- concert en homenatge a Aurelio Vendrell Martinez  veí d´aquesta localitat i persona molt volguda per tots tant a nivel personal  com en l´aspecte musical del qual era un apassionat. Bé com a recopilador i entusiasta de la música de la década dels anys  60-70 principalment  i  al mateix temps com  gran aficionat a la guitarra. Fins i tot formant part de diverses iniciatives musicals com el grup  Sis Fan Rock que serà un dels que actuarà  amb la seua formació actual  i també acompanyant als diferents cantants que participaran  en aquest emotiu i merescut homenatge.

L´acte será conduït per Vicent Cucarella col.laborador en matèria deportiva  del períodic Las Provincias i de Ribera Televisió.

Aquesta gran vetllada musical contarà amb les actuacions dels següents grups i artistes:

RIBER SOM ; SIS FAN ROCK ; ENRIQUE FERRER  “ El Boti ”;  el guitarrista  ENRIQUE SELFA. I  les actuacions de artistes de reconegut prestigi a nivel nacional com  FELIPE GARPE  i  EMILIO SOLO.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here