El Cadet B i el Juvenil B de la UD Alzira, campions del VI Torneig José Maiques de Sueca

0
398
Juvenil B entrenat per Dani Mayo

Cadet B blaugrana dirigit per Javi Garcia

Dos equips de la UD Alzira, el Cadet B i el Juvenil B hana guanyat el VI Torneig José Maiques, en les seues respectives categories, organitzat per l’escola del Promeses Sueca i disputat ahir a l’estadi Antonio Puchades.

Els cadets del tècnic Javi Garcia guanyaren  en el triangular al Cullera CF per 4 gols a 0  i empataren a 0 gols davant el Promeses Sueca en l’últim i decissiu partit, després que el conjunt suecà derrotara el Cullera per 2 gols a 0.

Prèviament els juvenils blaugranes de Dani Mayo derrogtaren en la final els juvenil del Promeses Sueca per 2 gols a 1.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here