Gabri autor de dos gols contra el Yeclano

Un gol de David López i dos de Gabri, tots tres en la segona part han donat un considerable advantatge a la UD Alzira davant el Yeclano en l’encontre d’anada de les semifinals de la promoció a la 2ª divisió B disputat esta vesprada en el Suñer Picó.

Els alumnes de Dani Ponz han superat el conjunt murcià a baló parat en aconseguir d’esta forma dos gols el centrecampista Gabri que ha sigut el superman del partit. Un Gabri que ha jugat infiltrat i que ha sigut dubte fins última hora. Estava previst canviar-lo en el minut 60 però ha volgut continuar i els dos decissius gols arribaren en el 68 i en el 75.

D’esta forma el conjunt blaugrana ha donat un colp d’autoritat davant un bon conjunt que també ha tingut les seues opcions.

Alineacions.-

UD Alzira: Vicente Flor; Miguel Ángel, Óscar Prats, Ballester, Rafa Gimeno; Valiente, Gabri; Gisbert (Mallol, 72′), Juanan (Lucas Bou, 62′), David López (Clausi, 84′) i Fabassou

Yeclano Deportivo : Fran; Chino, Javi Bernal, Keko, De la Fuente; Rafa López, Miki; Moi, Agus (Eu, 79′), Luis Doménech i Raúl (Tonete, 60′)

Gols: 1-0 m. 50 David López, 2-0 m. 68 Gabri, 3-0 m. 75 Gabri

Àrbitre: Encertat arbitratge de Montero de Lerma de Castella La Manxa. Amonestà el delegat de camp, Toni Hernández, al local Gabri i als visitants Luis Doménech i Keko.

Al voltant de 2.000 espectadors -uns 150 procedents de Yecla- presenciaren l’encontre al Suñer Picó corresponent a l’anada de les semifinals de la promoció a 2ª B. Es guardà un minut de silenci per la mort del soci Vicente Monte.

El trionfador de la Tribuna

A Dani Ponz li se dona molt bé la tribuna del Suñer Picó. Des d’allí va dirigir el seu equip davant el Castelló en la final autonòmica de la Copa Federació (2-1) i ara ha aconseguit una més que notable victòria davant el Yeclano. Però abans el tècnic de Sollana havia preparat a conciència l’important match. Coneixia les virtuts i els defectes del conjunt murcià pel doble enfrontament en la Copa Federació i a fe que tenia la llisó ben apresa. Deixà a Joan Onrubia fora de la convocatòria perquè es troba a una sola targeta de l’expulsió i vol que estiga sí o sí en el menut terreny de joc de La Constitución per enfrontar-se a l’envergadura d’alguns jugadors rivals.

El mestre d’Alginet poblà el centre del camp per taponar les jugades ofensives visitants i i aprofità, d’una banda la velocitat de Fabassou davant la lentitut dels centrals de l’Altiplà i d’altra la segona jugada propiciada pel camerunés; així arribà el primer gol obra de David López.

A més li va eixir a la perfecció l’estratègia a baló parat; en dos ocasions el gegant de Genovés va estar més llest que el seu marcador i desvià, primer de cap  un corner i pocs minuts després una falta per arredonir un excel.lent resultat que deu ser suficient per afrribar a la final de la promoció.

Caldrà esperar que la pissarra de la pròxima setmana a Alzira i la tribuna del diumenge a La Constitución de Yecla li donen la mateixa sort i inspiració al tècnic blaugrana que està aprofitant l’experiència acumulada en la promoció de la pasada temporada.