Carta oberta a un militant del PP / Opinió: Diego Gómez

0
353

En el passat plenari en l’apartat de precs i preguntes del públic assistent, no vaig poder respondre a les qüestions que el senyor P. L. (militant del PP) em va dirigir a títol personal i com a portaveu de la coalició Compromís per Alzira. I tot cal dir, perquè una vegada més l’actuació partidista, segada i de protagonisme personal de la senyora alcaldessa no em va deixar, ni permetre exercir el meu dret de resposta als interrogants del seu co

Diego Gómez

rreligionari i militant del PP.

Doncs bé, passe ara a contestar-li de forma pública i oberta a les seues qüestions.

En primer lloc, sóc conscient que la meua intervenció en referència a la possibilitat d’una alternativa de govern a la nostra ciutat el pròxim 2015 i de la nostra participació en eixe canvi, va causar diferents emocions entre els membres de la corporació i el públic assistent. Alguns somriures, certa sorpresa i fins i tot algun que altre assentiment. Dir també que no sóc cap bruixot, ni endevinador, però en permetrà tindre il·lusió i ganes, dues idees que vostè, ni ningú ens pot llevar. Una il·lusió basada en els resultats electorals del diumenge 25. I em permetrà també una recomanació personal: per què no s’ho han fet mirar vostès? quina lectura fa el seu partit de la perduda de vots a la nostra ciutat?

En segon lloc em va preguntar sobre la politització i adoctrinament de l’alumnat de l’EPA Enric Valor per part del professorat i la utilització política del tema del seu trasllat per part de l’oposició i en concret per la nostra coalició. Dir-li senyor militant del PP, que l’EPA és educació de persones adultes, de persones formades, de majors d’edat, de persones amb ideologia, de persones amb drets i de gent que vota.

Particularment i com a docent, li puc fer el suggeriment de que no es clave en eixe carxofar que ha plantat l’alcaldessa. L’alumnat de l’EPA té uns criteris personals sòlids i unes capacitats que vostè no pot posar en dubte. Un altra qüestió és el tema del nostre posicionament en referència al seu trasllat, posicionament que vostè coneix i que ja hem qualificat de desgavell polític de l’equip de govern pel seu cost econòmic i pedagògic. I més quan a hores d’ara, la rehabilitació i reforma de l’antiga escola García Sanchiz està fent-se sense cap projecte tècnic definitiu i possiblement sense l’autorització corresponent de la Conselleria d’Educació. Tota una errada consentida pel menfotisme polític de la seua líder.

Bé senyor P.L., espere haver-hi donat resposta a les seues peticions i sols com anecdotari, recordar-li que tan de bo l’alumnat de l’EPA puga ser testimoni decisiu del canvi de govern i de fer política en la pròxima primavera a la nostra benvolguda ciutat.

Diego Gómez

Portaveu de Compromís per Alzira

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here