Gabri és dubte i Dani Ponz junt a Palomares ausents per sanció davant el Yeclano

0
407
Ponz en la tribuna contra el Yeclano en la Copa Federació
La megafonia d’este vehicle demana el suport dels aficionats

Dani Ponz estudiaba ahir la millor ubicació del Suñer Picó per poder donar instruccions als seus alumnes durant el partit de demà diumenge al Suñer Picó davant el Yeclano, encontre d’anada de les semifinals de la promoció d’ascens a la 2ª divisió B que començarà a les 19,30 hores.

I és que el tècnic de Sollana i el defensa Palomares han sigut sancionats, amb dos partits cadascun pel Comité de Competició davant els incidents registrats al final de l’encontre davant el Loja  en el que els dos es dirigiren cap l’entrenador andalús, Juan Franciso Funes per recriminar-li les declaracions despectives que va fer davant el joc i la qualitat del conjunt blaugrana en una emissora local.

Dona la coincidència que Ponz va tindre que  dirigir el seus jugadors des de la primera fila de la tribuna de l’estadi en l’encontre corresponent a la Copa Federació contra el Yeclano en estar sancionat durant dos partits per l’expulsió patida a Castelló.

El centrecampista Gabri és el principal maldecap de Ponz en entrenar apart al llarg de la setmana per unes molèsties inguinals. No obstant Gabri es mostrava moderament optimista i espera estar, al menys, entre els convocats.

D’altra banda la directiva de la UD Alzira espera millorar l’entrada del passat diumenge amb la presència de més de 300 seguidors de Yecla, segons el president Javier Pérez, i una major assistència de seguidors alzirenys, una vegada finalitzades les eleccions europees.

Ajuda extra municipal

Pérez, en declaracions a Riberaexpress, s’ha mostrat confiat en que l’Ajuntament d’Alzira «ajudarà» al club amb alguna subvenció extra cas de pujar a la categoria de bronze, després la reunió mantiguda esta setmana amb l’alcaldessa de la ciutat , Elena Bastidas.

Davant el Loja no s’arribaren als 2.000 espectadors, segons fonts de la directiva, xifra que confien superar contra el conjunt murcià.

Tot i conèixer el Yeclano pel doble enfrontament en la Copa Federació, Dani Ponz va fer, ahir, una detallada sessió de video per estudiar, a fons, un rival que gaudeix d’unes característiques semblants a les de l’equip de la Ribera; ben treballat tàcticament i amb jugadors de gran envergadura.

Objectiu: no encaixar cap gol

Ponz ha donat instruccions perquè la gespa del Suñer Picó estiga ben curta (prou més que davant el Loja) per practicar un futbol ràpid i vertical que supere a la fornida defensa ieclana. Sembla que l’onze inicial pot ssemblar-se més al que jugà a Loja que al del passat diumenge contra el conjunt granadí al Suñer Picó. Clausi i Gisbert tenen moltes paperetes per jugar d’eixida en este primer encontre de semifinals que afronten els alzirenys amb l’objectiu clar de marcar i no encaixar cap gol. Un onze molt distint al que s’enfrontaren als de Yecla en el Suñer Picó, encontre que empataren a 0 gols. En aquella ocasió jugaren; Tejera, Victòria, Prats, Edgar, Ballester, Palomares, Santi, Nico, Bleda, Gisbert i Juanan. En el segon temps jugaren també, Fabassou, Gabri i Lucas Bou.

Riberaexpress

Gabri ahir en el Suñer Picó

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here