L’Ajuntament de l’Alcúdia dona suport a la recuperació de la RTVV

0
231

En la sessió plenària d’ahir, l’Ajuntament de l’Alcúdia aprovà, amb els vots a favor del PSPV i Compromís i els vots en contra dels Populars la moció presentada pel Grup Socialista en suport de la Iniciativa Legislativa Popular de Llei del Servei Públic de Ràdio Televisió Valenciana.

La recent Comissió Promotora de la ILP, formada per professionals i personalitats de la vida cultural, artística i esportiva del panorama valencià, necessita aconseguir durant els 4 mesos vinents almenys 50,000 signatures de ciutadans valencians majors d’edat per tal de poder presentar la proposició a les Corts, lloc on serà debatuda o votada pel poder legislatiu que representa la sobirania del poble valencià.

L’objectiu de la Proposició de Llei és “donar contingut al dret del poble valencià a tenir uns mitjans de comunicació audiovisual públics i en valencià per a fer efectiu el dret col·lectiu a rebre i comunicar idees i informació en la llengua pròpia”.

La iniciativa es troba dintre de la línia dels acords presos en plenaris anteriors per l’Ajuntament de l’Alcúdia, el qual s’oposava la desaparició de la Ràdio i Televisió Pública Valenciana.

La moció aprovada va presentar els acords de recolzar la iniciativa de l’ILP en el relatiu a la proposició de llei, convidar als veïns i veïnes de la població a sumar-se a la campanya i donar suport amb la seua signatura, i notificar aquest acord a la Presidència del Govern Valencià i de les Corts i als Grups Parlamentaris de les Corts Valencianes.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here