«La Molinà» d’Almussafes, campió d’Espanya de Pesca

0
310

Del 16 al 18 de maig, la localitat de Riola va acollir el Campionat d’Espanya de Pesca de la Lliga Interclubs. Un total de 17 equips de tota Espanya van participar en l’esdeveniment esportiu que es va celebrar a tres mànegues de tres hores de duració cada una. El club de Pescadors “La Molinà” es va adjudicar el títol de campió, a més d’obtindre la seua classificació per al pròxim Mundial de Lliga de Clubs.

Després de diversos anys lluitant per la medalla d’or, el Club de Pescadors “La Molinà” ha aconseguit alçar-se amb el merescut metall, després d’imposar-se als altres 16 equips nacionals que van competir en l’últim Campionat d’Espanya de la Lliga Interclubs.

Durant tres jornades, els pescadors de les diferents entitats esportives es van donar cita en la localitat valenciana de Riola per a aconseguir el millor resultat en les tres mànegues previstes.

La gesta l’ha aconseguit l’equip format Vicente Quijal Morillas, Pablo Marián Manzano, Raúl González Caballo, Jonathan Ferrer Sánchez i Juan Iglesias Santacreu, quedant com a reserva Ramiro Ferrer Cabrera i exercint de capità Javier Calatayud Villar. La suma total de les puntuacions va deixar el marcador en 51 punts, la qual cosa els va valdre la desitjada victòria. La plata se la va adjudicar el club Olot de Catalunya amb 61 punts i tancant el podi l’equip “El Puchero” de Madrid, que va reunir un total de 104 punts.

A més de la medalla d’or, “La Molinà” ha obtingut el passaport per al Mundial de la Lliga de Clubs del 2015.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here