El PP li reclama l’acta de diputat a Rafael Blasco

0
234

El portaveu del PP en les Corts Valencianes, Jorge Bellver, ha manifestat hui que l’exconseller de Solidaritat, exportaveu parlamentari del PP i diputat autonòmic no adscrit Rafael Blasco «hauria de retornar ja” la seua acta de diputat després de la condemna pel cas Blasco, a pesar que aquesta encara no és ferma.

Bellver s’ha pronunciat així sobre la condemna a Blasco pel Tribunal Superior de Justícia valencià a vuit anys de presó i vint d’inhabilitació per malversació, tràfic d’influències, prevaricació i falsedat, en el denominat cas Cooperació.

El portaveu popular ha afirmat que, encara que aquesta sentència no és ferma i es pot recórrer, entenen que, dins dels criteris que està aplicant el PP «en aquest cas el senyor Blasco hauria de retornar ja la seua acta».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here