Joves d’EUPV demanen la dimissió del regidor d’Algemesí Adrián Palmero

0
283

El regidor del PP que ostenta la regidoria de Benestar Social i de Joventut va estar el dia de les eleccions portant a les persones majors de la residència en el carrer Nou fins a la mateixa mesa de votació en el col·legi situat enfront de la residencia, i amb la credencial com apoderat del PP.

No és la primera vegada que detectem que els regidors del PP el dia de les eleccions és dediquen a fer d’acompanyants les persones majors de la Residencia, situada enfront del col·legi electoral. En aquesta ocasió vam disposar de les noves tecnologies i els companys del PSOE – PSPV van fer fotografies del regidor de Benestar Social del PP en Algemesí i a continuació els partits progressistes varem presentar les corresponents reclamacions com una clara inducció al vot per part d’aquets senyor.
Per a Marc Vendrell, coordinador de joves d’EUPV ‘ és un fet que expressa la desvergonyia d’algunes persones per tal de millorar els resultats, més quan coincideix que aquest és el regidor de Benestar Social, però també és el regidor de Joventut, i amb aquestes actituds oportunistes desmereixen la imatge de honestedat, tolerància i llibertat democràtica que volem transmetre a la resta de la societat. Ens crida molt que el PP, el partit que esta fent retallades a les pensions, que esta aplicant el copagament i repagament pels medicaments a la societat i en especial als majors i malats crònics, tinguen la poca vergonya de preocupar-se en aquestes ocasions dels nostres majors’.
El mateix regidor per la vesprada va intentar en el col·legi situat al Centre Polivalent i davant l’absència en eixos moments d’apoderats de la nostra formació que les meses declararen nuls els vots d’EU per uns sobres que estaven degudament homologats per la Junta Electoral, i que tanta feina esta portant en aquests moments per validar els vots en algunes localitats.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here