Èxit dels arquers d’Almussafes en el provincial a l’aire lliure

0
107

Diumenge passat dia 25, es van donar cita en les instal·lacions de tir amb arc de la ciutat de Bétera entorn d’un centenar d’arquers representants de diferents clubs valencians per a competir en el Campionat Provincial de Tir amb Arc en la modalitat d’aire lliure. El club de tir amb arc d’Almussafes va estar representat per nou dels seus esportistes i la jornada va concloure amb gran èxit, ja que tots ells van copar les primeres posicions del podi.

Arc Carraixet de Bétera va organitzar la competició provincial en què, a més dels arquers de la pròpia entitat organitzadora i els nou esportistes del club de tir amb arc d’Almussafes, van participar representants d’Arc València, Arc Quart, Ducal Arch de Gandia, Arquers d’Albal, Auroch i Arc La Pobla, entre altres.

Les prèvies d’entrenament es van iniciar cap a les nou del matí i, amb posterioritat els quasi cent arquers van tirar un total de 60 fletxes, utilitzant per a això diferents tipus d’arcs com el compost, l’estàndard o el tradicional, sobre dianes de diferents diàmetres segons la categoria i la modalitat dels participants.

Després de quatre hores de competició, el president del club Arc Carraixet, junt amb representants de les altres entitats presents en l’esdeveniment, va procedir a entregar els trofeus als vencedors. El club de Tir amb Arc d’Almussafes no va defraudar i va aconseguir situar tots els seus representants en les primeres posicions del rànquing. De fet, l’arquer Raúl Miralles es va adjudicar el títol de campió en la categoria infantil, compartint el triomf amb els seus companys Ferrán Rodrigo i María Gómez, els quals van finalitzar en segona posició en la mateixa categoria. Per la seua banda, Nerea López va copar de nou el primer lloc del podi en la categoria júnior, continuant amb la seua progressió esportiva en continu ascens. Els arquers benjamins tampoc van defraudar, ja que María Miralles es va classificar en primera posició i Guzmán Mesquita i Joel Aguilar van concloure en segon i tercer lloc, respectivament. En la seua primera competició, Noel Aguilar, el més jove del club local, va quedar segon en la categoria ardilla i Marcos López va finalitzar quart en sèniors.
Des del club d’Almussafes destaquen la progressió dels infantils Raúl Miralles, Ferrán Rodrigo i María Gómez, els qualls han augmentat de forma considerable les seues puntuacions i es preparen per al pròxim Campionat d’Espanya de Sala, que precisament acollirà el pavelló poliesportiu d’Almussafes, el 19 i 20 del pròxim mes de juliol.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here