Almussafes contractarà 10 treballadors durant un mes amb el programa SEPE

0
278

A través del Conveni de Col·laboració del Servici Públic d’Ocupació Estatal SEPE – Corporacions Locals d’enguany, el consistori d’Almussafes podrà contractar a una desena de treballadors desocupats de la localitat i afiliats al Sistema Especial Agrari Integrat en el Règim General de la Seguretat Social durant el pròxim mes d’agost.

Anualment, l’Ajuntament d’Almussafes s’adherix a este programa de foment de l’ocupació, impulsat per a pal·liar la desocupació agrícola estacional, ja que garantix als parats de l’esmentat sector un complement de renda a través de la realització de plans especials d’ocupació en zones rurals deprimides. “Cada any apostem per este pla amb què a més de generar ocupació temporal, col·laborem en la millora de la qualificació professional dels treballadors, els que augmenten la seua experiència laboral i adquirixen nous coneixements teòrics i pràctics que els beneficien en les seues possibilitats d’inserir-se professionalment”, explica la regidora d’Ocupació, Mª Carmen Santos Juanes.

Enguany, les ofertes d’ocupació comportaran la contractació de dos oficials de primera i huit peons, tots ells inscrits en el Centre SERVEF d’Ocupació de Silla com a desocupats i serà el propi consistori municipal qui durà a terme el procés de selecció dels citats treballadors eventuals agraris, d’acord amb els criteris de baremació establits pel Ministeri. Fonts municipals informen que les dites ofertes no seran gestionades fins al pròxim dia 19 de juny, ja que la previsió de dates per a procedir a la selecció s’ha establit entre el 23 i el 30 del mateix mes.

Els treballs que realitzaran els operaris contractats durant el pròxim mes d’agost consistiran en la construcció d’un tanca que servirà per a delimitar distintes zones d’ús existents en el parc Rural d’Almussafes, emplaçat en el polígon 2 del terme municipal. Prèviament, els treballadors desbrossaran i condicionaran el terreny i realitzaran les obres de fonamentació del mur.

L’esmentat projecte urbanístic compta amb una subvenció de 19.611 euros, que es destinarà a sufragar els costos de contractació del personal i, per la seua banda, l’ajuntament aportarà 23.769 euros per a finançar l’adquisició dels materials necessaris per a l’execució de l’obra, el pressupost del qual ascendix a la quantia de 45.321 euros.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here