Quatre gimnastes del CEGA Almussafes competiran en el Campionat d’Espanya

0
280

Quatre gimnastes del CEGA Almussafes acaben de classificar-se per a la seua participació en la fase final del Campionat d’Espanya Absolut Individual, Clubs i Autonomia que se celebrarà en la ciutat de Granada a finals del pròxim mes de juny. Les esportistes van aconseguir demostrar la seua excel·lent preparació física i execució artística en el campionat autonòmic, celebrat dissabte passat dia 17 en el pavelló municipal de Burjassot.

El Club de Gimnàstica Rítmica d’Almussafes demostra de nou que no és casualitat el trobar-se entre els clubs de prestigi a Nivell Nacional. Després de superar la fase provincial del Campionat d’Espanya, que va acollir la localitat de Riba-roja el dissabte dia 10 de maig i en el que el club local va estar representat per nou dels seus gimnastes, aconseguint el passe totes elles amb un total de nou medalles, dissabte passat dia 17 quatre d’elles es van adjudicar el passe al nacional en el campionat autonòmic.

Les gimnastes Clara Martínez, Mireia Simón, Enya Sospedra, Lluna Magraner, Sandra Vayá, Elena Grau, Carolina Cruces, Maria Di Girolamo i Yaiza Gonzalez es van donar cita en el pavelló municipal de Burjassot per a intentar aconseguir la victòria en una competició que es va desenrotllar durant tota la jornada i en la que, segons el president del club, “les jóvens esportistes van executar els seus exercicis de forma magistral, tal com ens tenen acostumats”.

Després d’una disputada competició, en la que el més mínim error suposava quedar-se fora de la selecció dels jutges, van ser les gimnastes de la categoria júnior Sandra Vayá, Elena Grau i Carolina Cruces i la Senior Yaiza González les que finalment van aconseguir la preada classificació per a la fase final del Campionat d’Espanya, tant en equip com individualment.

Les esperances estan ara depositades en el paper que desenrotllaran les quatre gimnastes en la ciutat de Granada, entre els dies 24 i 29 del pròxim mes.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here