Eva Grau de l’Agility Almussafes nova campiona d’Espanya amb la gossa Liss

0
141

La progressió esportiva que han mantingut durant tota la temporada la sòcia de l’Esportiu Agility Almussafes, Eva Grau, junt amb la seua gossa Liss, els ha favorit el títol de campiones d’Espanya.

Durant el passat cap de setmana, el complex vacacional Marina d’Or d’Orpesa va acollir la final del campionat de la Federació Espanyola d’Agility i Educació Canina (FEAEC). El jutge Antonio Torregrosa va dirigir l’última prova del campionat, encunyat com a Copa Federació, durant dos jornades en què la bona climatologia va acompanyar els participants.

Eva Grau, d’Esportiu Agility Almussafes, es va presentar a l’esmentada competició amb la seua gossa Liss, ca que de nou va executar unes excel·lents pistes que l’han portat a proclamar-se campiona en la final del Torneig Steeplechase. Així mateix, Eva ha aconseguit realitzar una temporada molt brillant, alçant-se amb el subcampionat de la Copa Federació i declarant-se com la campiona d’Espanya de la FEAEC 2013/2014 en la modalitat d’agility.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here