El TSJ dona la raó a l’Ajuntament de Sueca en la quantitat transferida al Perelló

2
265

La sentència anul·la les exigències de l’Ajuntament de l’entitat local menor de que li fora transferit un milió i mig d’euros per part de l’Ajuntament de Sueca

El Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) ha fallat en la seua sentència, amb data 23 de maig, que l’Ajuntament de Sueca degué de transferir a l’Ajuntament del Perelló, l’any 2004, la quantitat de 584.871,99 euros, i no la quantitat de 1.553.828,32, tal com exigia l’entitat local menor i per la qual va interposar diversos contenciosos contra l’Ajuntament de Sueca.

Es dóna la circumstància que la quantitat establida pel Tribunal coincidix en la seua totalitat amb la quantitat que li va ser transferida a l’Ajuntament del Perelló al seu dia, amb la qual cosa, es conclou que l’Ajuntament de Sueca va complir amb allò que determina la llei.

L’any 2004, l’Ajuntament de Sueca va fixar en un primer moment, i segons l’informe del departament d’Intervenció, la quantitat de 478.698 euros per a ser transferits a l’Ajuntament del Perelló. Després de l’acord de Junta de Govern, amb data 12 de gener de 2004, es va acordar el compromís d’incrementar la partida en 106.173 euros més. La suma de les dos quantitats transferides a l’entitat local menor dóna un total de 584.871, xifra coincident en

El Perelló

la seua totalitat amb l’estipulada ara pel jutge en la sentència.

Amb açò, queda saldat el contenciós que va interposar l’Ajuntament del Perelló perquè, com establix l’escrit del jutge, “la sentència és ferm no sent susceptible de recurs”.

2 Comentarios

  1. El TSJ no dona la raó a l’Ajuntament de Sueca.
    Desautoritza el jutjat inferior. L’Ajuntament de Sueca està condemnat.
    Que eixa quantitat ja s’havera pagat en el seu moment, és altre compter.
    Xapussa d’Auto d’execució de sentència i xapussa de sentència del TSJ.
    Campillo té a Sueca una fama de mentider que cap jutge condemnarà à ningú si li ho diu.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here