«Carcaixent M’agrada» prepara la reedició del llibre sobre el desparegut trenet

0
217

«Carcaixent M’agrada» demana la col·laboració de totes aquelles persones que vullguen aportar anècdotes, fotografies o algun altre tipus de material gràfic relacionat amb el trenet i les persones que hi treballaven. 

L’any 2014 és commemora el 150 aniversari de la posada en marxa del tramway Carcaixent-Gandia, que després seria ampliat fins a Dénia. És per això que des de l’associació cultural Carcaixent M’agrada han dedicant les seues activitats a recordar el trenet.

Ara Carcaixent M’agrada convida a la ciutadania a col·laborar en un nou projecte que està enllestint: la reedició del llibre “Una aproximació al ferrocarril de via estreta Carcaixent-Dénia”, dels professors Josep Vicent Bataller, Fernando Rodríguez i Jose Manuel Fernández. Aquest llibre va ser editat gràcies a l’interès de Paco Agulló el 2003 i es va exhaurir ràpidament.  Per a la nova edició, revisada i millorada pels mateixos autors, s’incorporarà tot el material gràfic i anecdotari que les persones que han participat de les activitats de commemoració han oferit: serà per tant una obra col·laborativa, amb un text divulgatiu i històricament rigorós i amb moltes imatges que reflexen, tant les maquines i estructures de la línia com a les persones que hi treballaven o hi tenien relació, a les quals volem retre homenatge.

Per tal de recopilar el material podeu contactar amb l’associació a  través del correu electrònic carcaixentmagrada@gmail.com i així concretar el material que voleu aportar. Eixe material serà digitalitzat i retornat ràpidament als seus propietaris.

La previsió és que el llibre es presente a les festes locals, el proper octubre.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here