Laura Carrascosa i Alba Botija falleres majors de Av. Josep Pau d’Alzira

0
741

El passat divendres  va tindre lloc la Festa Zero que dona inici oficialment a l’exercici faller de 2015 a la falla Av. Josep Pau d’Alzira.

 Amb temàtica andalusa, al més pur estil de la fira d’abril, i comptant amb la presència de les Falleres Majors de l’exercici 2014, Roser Carreres i Gemma Jordán, començà la festa amb la signatura de contractes pel President de la comissió, Javier Lairón González amb la Xaranga els Borts, 12 anys consecutius a la falla, així com amb els artistes fallers del monument gran: Toni Pérez, que debuta a la nostra comissió, i el continuador artista de la falleta (del monument) infantil: Enrique Oliver.

 En el transcurs de la nit, es donà a conéixer el nom de la Fallera Major per al 2015, unint-se als ja coneguts de la Fallera Major Infantil i els Presidents, i així es produí la primera foto oficial dels nous càrrecs de la falla per a l’exercici que ara comença i que adjuntem a aquesta nota:

 President: Javier Lairón González

 Fallera Major: Laura Carrascosa Mompó

President Infantil: Víctor Villalba Belda

 Fallera Major Infantil: Alba Botija López-Pintor

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here