Torna hui la promoció al Suñer Picó en un decissiu encontre davant el Loja

0
381
L’afició serà clau esta vesprada

El Loja CD, rival de la UD Alzira, en la primera eliminatòria per l’ascens a la 2ª B, vela armes a prou distància de la capital de la Ribera, concretament a l’hotel Portal del Caroig d’Ènguera.

Un Loja que estarà acompanyat per prop d’un centenar de seguidors que viatgen hui amb un autobús i amb  distints vehicles particulars.

El conjunt granadí viatja amb tots els efectius i tant el seu tècnic com els directius creuen que el seu equip és superior al blaugrana i que podran remontar el resultat advers de l’anada on empataren a un gol al Medina Lauxa.

Però els alumnes de Dani Ponz contaran en esta jornada electoral amb un fum de seguidors, davant l’expectació despertada i en repartir unes 4.000 entrades pels diferentes centres educatius de la ciutat.

Ponz assegura que el seu equip no esperarà al rival en el «nostre camp» sinò que jugarà com si fora un partit de lliga intentant tindre la possessió de l’esfèric per evitar que el rival el tinga el menor temps possible. Això sí el seus jugadors ofensius buscaran la porteria contrària amb la verticalitat i velocitat característiques d’un equip que ha arribat a la promoció amb la seua millor forma.

El tècnic de Sollana ha manifestat a Riberaexpress la seua voluntat d’introduir «algun canvi» respecte a l’onze titular que jugà a Loja, que li done un major potencial en el centre del camp, lloc on es presentarà la batalla principal d’este trascendental partit.

La plantilla, que també està al complet després de recuperar-se de les seues molèsties, tant Rafa Gimeno com el golejador camerunés Fabassou, està molt mentalitzada i convençuda de les seues possibilitats, al temps que li tenen ganes davant la competitivitat del rival i les provocacions d’alguns jugadors andalusos en l’encontre del passat diumenge.

L’encontre, dirigit per altre col.legiat murcià començarà, quasi al temps que finalitza la jornada electoral, a les 19 hores en el coliseu del Suñer Picó, al que tornen, per tercera temporada consecutiva, els partits de promoció.

Alineacions del partit d’anada:

Loja CD: Darío; Choco, Seco, Álex, Sillero; Álvaro, Cazorla, Nino, Juanfran, David Gámiz i Garrido.

UD Alzira: Vicente Flor; Óscar Prats, Joan Onrubia, Ballester, Rafa Gimeno; Gabri, Valiente; Gisbert, David López, Clausi i Fabassou.

Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here