La UD Alzira supera el Loja en garra i ocasions (0-0) i es classifica per a la següent ronda

1
942
Els espectadors han reconegut l’esforç dels jugadors

El valor doble del gol aconseguit per Fabassou en el partit d’anada ha sigut decissiu en el global de l’eliminatòria perquè la UD Alzira aconseguira passar a la següent ronda, després que el vibtrant i emocionant partit d’esta vesprada disputat en el Suñer Picó finalitzara amb igualada a 0 gols.

El conjunt blaugrana ha superat en garra, agressivitat i ocasions al Loja que ha tocat molt bé el baló en el centre del camp però al que li ha faltat profunditat generant només un

Fabassou esta vesprada al Suñer Picó

parell d’ocasions de cert perill cap el final de l’encontre.

Els de Dani Ponz taponaren molt bé el joc interior del rival i llançaren nombroses contres encara que no aprofitaren les arribades perilloses a la meta ben defesa per Dario. L’ocasió més clara ha sigut per a Gabri en el minut 13 en estabellar el baló en el travesser. En el 33′ Juanan rematava de cap prop del pal un excel.lent centre de Rafa Gimeno que en la primera part ha desbordat per la seua banda en diverses ocasions.

En el minut 75 arribava la primera jugada perillosa del Loja a càrrec del davangter centre Juanfran que ha estat a punt d’aprofitar una indecissió entre Flor i la defensa local. Un minut després ha sigut Fabassou que s’ha barallat amb la defen sa visitant al llarg de tot el partit el que de cap ficava a prova el guardamet andalús. I en el minut 90 una valenta eixida de Vicent Flor desviava a córner un reamt en l’interior de l’àrea de David Gámiz, l’estrela granadina.

El públic alzireny ha celebrat per tot lo alt el pase a a la següent ronda agraïnt la generositat, l’entrega i el bon treball tàctic d’un equip que s’ha sembla prou, en les formes, a l’At. de Madrid de Simeone.

Alineacions.-

UD Alzira: Flor, Miguel Ángel (Gisbert m.67), Óscar Prats, Ballester, Onrubia, Valiente, Rafa Gimeno, Gabri, David López ( Lucas Bou m.85), Juanan (Clausi m.55) i Fabassou

Loja CD: Dario, Choco (Sillero m.35), Seco (Tillo m. 77), Quevedo (Javi m.77), Álex, Álvaro, Cazorla, Nino, Juanfran, David Gamiz i Garrido.

Àrbitre: El col.legiat José Joaquín Gallego que ha tingut una encertada actuació. Amonestà pel Loja a Álvaro i Cazorla i per l’Alzira a Ballester, Onrubia, Gimeno, David López i Juanan.

L’estadi Lluís Suñer Picó ha registrat la millor entrada de la temporada amb prop de 2.000 espectadors, dels que un centenar eren seguidors del Loja que han animat el seu equip. Els blaugranes han rebut l’alé de la resta sobret tot la procedent dels Supporters i de la penya Gent Blaugrana que han para ni un minut.

Al final de l’encontre s’han produït algunes discusions entre jugadors d’un i altre equip i entre el tècnic local Dani Ponz, prou nerviòs, amb el del Loja, Juan Fco. Funes que no han passat a majors.

L’Alzira coneixerà este dilluns per la vesprada la identitat del rival per a disputar la segona ronda de la promoció d’ascens a la 2ª B.

Riberaexpress 

1 Comentario

  1. No fue un gran partido, pero la UD supo aguantar e incluso tuvo mas ocasiones que el rival.
    Los dirigentes en complicidad con la radio local del Loja CD, fueron los grandes artifices del desenlace final, porque motivaron al equipo y calentaron el ambiente en demasia, algunos entraron al trapo y creo que eso en el Suñer Pico sobra, Alzira y su equipo son señores y lo que denuncian algunos del Loja CD, es incierto, aislado puede ocurrir algo, pero ellos se pasaron.
    Aunque es bueno reconocer que parte de nuestros representantes no estuvieron acertados y no se debe repetir esta imagen.
    Amunt UD

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here