El PP porta els ancians de l’asil a votar segons el PSOE

0
347

El regidor de Benestar Social de l’Ajuntament d’Algemesí, amb la seua credencial d’apoderat penjant del coll, arreplega als ancians de l’asil i els porta a peu d’urna en un exercici de clara inducció al vot.

El Partit Socialista ha interposat tres reclamacions a la Junta Electoral després de l’episodi viscut avui en el col·legi del carrer “Nou del Convent”. El regidor Adrián Palmero, juntament amb un altre membre del PP, han cridat a la porta de la residència d’ancians situada just enfront de la Sala Rex i han anat portant als residents (molts dels quals mostraven clares dificultats per a caminar o fins i tot anaven en cadira de rodes) a votar. Els interventors socialistes que es trobaven en aquest col·legi electoral han interposat reclamacions en les respectives taules davant a l’abús que el PP exerceix sobre aquestes persones induint-los clarament al vot.

En paraules de la Portaveu Socialista Marta Trenzano, “açò demostra el grau de prepotència al que ha arribat el PP. No s’han tallat ni un dur i han enviat al regidor de Benestar Social que té molta influència sobre aquestes persones i que portava penjant del coll la credencial amb el logo del PP al fet que portara als ancians a votar”.

Per a Trenzanoalgú ha de parar els peus a un partit que abusa del seu poder institucional per a influir clarament en la decisió de persones que no estan en plenes facultats. Des del punt de vista ètic és una vergonya”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here