Vicent Gisbert: «Si juguem com sabem, eliminarem el Loja»

0
430
Vicent Gisbert

Fabassou este matí

Els jugadors de la UD Alzira estan amb la moral pels núvols després de la darrera sessió d’entrenament celebrada este matí al Suñer Picó i tots coincidixen amb les declaracions de Vicent Gisbert; «si juguem com sabem no tindrem problemes per eliminar el Loja».

Les majors dimensions del Suñer Picó és considerat com un factor favorable per als blaugranes però que també pot beneficiar el joc ofensiu del conjunt andalús. Així David López  mostra la seua fórmula per guanyar l’encontre; «hem d’estar agressius per robar balons, buscar els espais i sorprendre a la contra».

Les nostres armes

Les contres ràpides li poden fer mal a la defensa granadina perquè segons l’opinió de Gisbert «els centrals són un tant lents», encara que elogia la qualitat del rival «tenen molt bon equip i no peguen balonades».

Per la seua part José Luis Valiente està convençut que al Suñer Picò serà ben diferent que al Medina Lauxa; «allí no podiem tocar-los, l’àrbitre ens tallava totes les contres, açi serà diferent si sabem utilitzar les nostres armes». El centrecampista d’Alzira no oculta que David Gámiz, el número 10 del Loja «és un bon futbolista» però afegix «està jugant en tercera divisió». El jugador andalús  és bàsic en l’esquema de joc del Loja CD, els seus companys el busquen constantment i per ell passen totes les jugades de perill del seu equip.

Variacions en l’equip inicial

Per la seua part el tècnic local Dani Ponz no ha revetlat si pendrà mesures especials per aillar la figura granadina, tot i que ha manifestat a Riberaexpress que «hi hauran algunes variacions» respecte a l’equip titular del diumenge passat.

El davanter Fabassou i el defensa Rafa Gimeno, que es retiraren en l’encontre d’anada per distintes molèsties, estan totalment recuperats i així el mestre d’Alginet podra triar l’equip que considere més adient per eliminar el Loja.

Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here