Martínez:»Cañete s’ha emportat l’aigua del Xúquer per regar els camps de golf d’Alacant»

0
317
Isabel Aguilar
Martínez durant la seua intervenció en el mitin
Carme Chacón amb Robert Martínez anit a Alzira

El secretari general del PSPSV a la Ribera Alta, Robert Martínez, no va desaprofitar l¡’ocasió en el mitin central dels socilaistes a la comarca, per responsabilitat a l’exministre d’Agricultura i candidat del PP a les europees, Miguel Arias Cañete, del Pla Hidrològic del Xúquer que ha servit «per emporatar-se l’aigua del Xúquer per regar els camps de golf d’Alacant». També de que els cin pobles més importants de la Ribera «no puguen beure l’aigua del Xúquer» i per contra «beguen aigua barrejada amb nitrats per seguir enverinant-se poquet a poquet».

Les crítiques a Cañete del dirigent socialista continuaren en fer-lo resposnable que «els caquis i les fruites dolces s’hagen quedat fora de les ajudues de la PAC». A més de «retirar» les subvencions de les assegurances agràries» i que el preu de les taronges «siga el mateix que fa 20 anys». Martínez després de ficar «blau» a l’exministre culminà la seua socarrona intervenció advertint que «el diumenge comença la reconquesta de la Ribera».

La major pujada d’impostos a Alzira

La portaveu municipal i secretaria local del PSPV, Isabel Aguilar va obrir el combat amb el PP pegant fort; «Cañete no soporta que una dona li guanyara la partida en el debat» televisu  amb Elena Valenciano. Però no es va oblidar de repartir llenya a la seua rival alzirenya; «Elena Bastidas i el PP han fet a Alzira la major pujada d’impostos de la història».

Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here